Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
meoindil
aktív tag
Köszi!
Közben sikerült kiderítenem, hogy a 62. postán rakták le. Valószínűleg az MPL hozhatta ki. De azért rohadt zavaró, hogy nem volt semmiféle előzetes értesítés a szállításról, és nem is hagytak itt semmiféle értesítést, hogy itt jártak és menjek érte.
Csak a nyomkövetési számmal tudom igazolni egyáltalán hogy az enyém a csomag.
Viszont ezek szerint nem a Banggood sara a dolog, hanem a derék magyar postáé. -
meoindil
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Sajnos segítségre lenne szükségem.
Érdeklődtem itt a fórumon az európai raktárak megbízhatóságáról a múlt héten.
Ezek után megrendeltem amit akartam, rendben is ment minden - eddig.
DE!
Ma azt látom a a Tracking infonál hogy:Mar 01, 2021 13:41 A küldemény postán átvehető
Mar 01, 2021 09:28 Sikertelen kézbesítés
Nem kaptam sem emailt sem SMS-t a várható szállításról. Nem fogadott hívásom sincs a telefon.
Nincs semmiféle papír bedobva, hogy egyáltalán járt volna itt a szállító.
Ez nem egy kis csomag, nyilván azért is kértem itthonra, mert nem egyszerű bárhova is érte mennem. Viszont nem is tudom hova kellene mennem érte!
Ilyenkor mi a teendő, hogy tudok utánajárni?Előre is köszönöm a segítséget!
-
meoindil
aktív tag
Üdv!
Elnézést ha nagyon buta a kérdés:
PL raktárról rendeléssel mi a tapasztalat, megbízható? Kínából és a cseh raktárból is rendeltem már, azokkal nem volt problémám.
EU raktár CZ, PL esetén kell az EU Priority Line vagy elég az EU Priority Mail is ha el szeretném kerülni az ÁFA, vám fizetést?Előre is köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest