Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
válasz
walakyb #9486 üzenetére
Gondolom mobilon nézed, ezért nem tudod megnyitni.
Amúgy azzal nem lenne gondom, hogy visszaküldöm és akkor fizet, csak nekem kell megelőlegeznem a postaköltséget+további 3-4hét baszakodás.
Akkor meg ne írjon ilyet:
Shipping insurance
Refund eligibility:
You will receive a refund of the shipping insurance within 1 business day if your order is lost or arrives faulty. You will not be eligible for a refund if you broke or damaged the products yourself after using them.
Nekem ez alapján az jön le, hogy hibás termék esetére is vonatkozik. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni, mert ez a tróger banda kezd nagyon felidegesíteni.
Rendeltem tőlük két elég drága terméket, mind a kettőre fizettem insurancet.
Az első 200$-os termék megjött, de nem működik.
Megesik.
Felvettem velük a kapcsolatot, először semmi reakció, majd a chatre írva végre lett ticket nyitva.
Minden tőlük kért bizonyítékot csatoltam (kép és videó), mást nem kértek.
1 hete levelezek velük, azóta annyit mondtak, hogy vigyem el megjavíttatni, de akkor a gari ugrott.
Hát kösz.
Vagy küldjem vissza megelőlegezve a postaköltségeket és ha megjött ők visszafizetik a termék árát és max 60$-ig a visszapostát.Kétszer is mondtam nekik, hogy azért ez így nem egészen kóser és beidéztem ezt, ahol le van írva, hogy biztosítás esetén 1 napon belül refund, de a kedves ügyintéző kb totál figyelmenkívül hagyja a mondanivalóm és csak a magáét hajtogatja.
Mi a teendő?A másik rendelésem, 150$-os telefon, meg állítólag fel lett adva 2 hete, csak épp trackinget nem kapott, pedig priorityvel rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest