- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
válasz
vargalex #7233 üzenetére
Viszont olvastam a következő hozzászólásodat is abban a topikban, ahol pont a H51-ről írtad, hogy nem vesz fel hangot. Eszerint érdemes letesztelni minden egyes funkcióját, nem leragadni az elsőnél és azzal kapcsolatban levelezni velük. Égés utána új dispute-ot nyitni egy másik, újonnan felfedezett problémával.
-
Vertigo18
addikt
válasz
szabifotos #7231 üzenetére
Várhatod bárhol, de mailben kapod...
-
Vertigo18
addikt
Nah, látod, főnök, ne vagyok egyedül!
Viszont... Szerintem tartózkodjunk attól, hogy inkorrektséggel vádoljuk a Bangoodot, meglátjuk mit ajánlanak, előre tényleg ne fessünk ördögöt a falra.
És mindenképpen fel kell velük venni a kapcsolatot, anélkül nehéz lesz bármiféle megoldásra is jutni. Hozzáteszem: MIELŐBB!
Az én példámból kiindulva eddig korrektek, simán próbálnak segíteni, pedig az általuk lefektetett üzletszabályzatban írtak alapján már kicsúsztam bőven a határidőből, mégsem hajtottak el a francba!
-
Vertigo18
addikt
válasz
DJ. Ru$y #7220 üzenetére
Ha minden zacsit félretennék, akkor az megint elég tetemes mennyiség lenne sajnos. Ezt taláűn akkor Westbam kollégának nem kell ecsetelnem, ráadásul hiába "nagy érték", mégiscsak 10 dodóról van szó...
Ráadásul szerintem az, amit kérnek, az semmit sem bizonyít, ha most fogom és csinálok egy fényképet a hibás termékről, ami rá van téve az Ő zacsijukra, az mit is bizonyít? A fenti eszmefuttatást továbbfolytatva azt, hogy vettem egy JÓ terméket a Bangoodról, majd egy hibásazt máshonnan és a Bangoodos csomagoláson fényképezem le a másik helyről vásárolt, hibás terméket? Mert szerintem az, amit kérnek, ha TÉNYLEG ezért kérik, semmit sem bizonyít...
Ráadásul a termék még egyszer sem szállt fel, hibás az egyik szárnya.
-
Vertigo18
addikt
válasz
zeon.hu #7218 üzenetére
Jah, tehát többszáz vásárlás után abból indulunk ki, hogy majd lerázzuk a 10 dolláros tételnél a vásárlót azzal a dumával, hogy nem bizonyítható, miszerint tőlük vettem?
Értem én, hogy mit szeretnének és miért, dehát ha csináltam volna kicsomagoló videót, akkor sem látszott volna a defekt, az nem feltétlenül arról szól, hogy be is izzítom egyből az eszközt! Főleg egy drónt elég nehéz az alap, elindításnál jobban kipróbálni egy kicsomagoló videóban...
Dehát jó, akkor megírom, hogy nincs már meg a csomagolás, meglátjuk mit szeretnének.
-
Vertigo18
addikt
Nah, egy kicsit most én is megszívtam a Bangood-dal. Rendeltem a Points Mall keretein belül egy JJRC H51 Rocket drónt. Megérkezett, kibontottam, örültem neki, mentem melóba. Majd egy héttel később, amikor végre tettem a távba aksit, akkor derült ki, hogy az egyik "szárnyának" a motorja hibás, nem pörög, csak kecereg...
Csináltam róla videót, fotót, elküldtem a Bangoodnak, erre ma egy olyan levél várt, hogy egészítsem ki a panaszomat ezzel:
1.The photos of shipping label and SKU bar code, which stick on the package of the parcel and the product protecting bag
Most, ha konkrétan én jól értem, azt szeretnék, hogy küldjem el a drónról készült fényképet, ami alatt pl. ott van a csomagolás, meg a csomagoláson található kód? Most ez komoly? Miért kellene annak még meglennie? Ráadásul mit befolyásol ez, mikor videót készítettem a hibáról?
-
Vertigo18
addikt
Van még ilyen 1080 pontért beváltható 10/5$-os kupon?
-
Vertigo18
addikt
Okés, köszönöm a választ.
Remélem elszigetelt esetekről beszélünk, de ezek után várható, hogy esetleg a leárazások esetén is a teljes árat veszik majd alapul? Hiszen ha valami 30$ és 50%-os kuponnal le lehet vinni 15$-ra, az ugyanaz, mintha azt a 30$-os terméket 50% kedvezménnyel 15$-ért árulnák.
Esetleg olyan info, hogy pontokkal csökkentett terméknél a teljes árat vették figyelembe?
-
Vertigo18
addikt
Tisztelt topikgazda!
Ismersz, így komolyan veheted a kérésemet: legmélyebb tisztelettel kérdezném, hogy az előző hsz-edben ez mit jelent?
"Mostanában egyébként olyan értelmezés is előfordulhat vámeljárás szempontjából, hogy a kupont is pénznek tekintik,"
Volt rá valahol példa, vagy hallottál ilyet, hogy beleszámították a vámeljárás során? Kicsit bővebben kifejtenéd ezt nekem, nem kötöszködésképpen, hiszen tudod!
-
Vertigo18
addikt
válasz
maestro87 #4620 üzenetére
Csalókat sose tudják kizárni. Ha azt meg tudták csinálni, hogy több milliárd pontjuk legyen (azt is tudjuk ugyebár, hogy miért lett annyira "lekorlátozva...), akkor azt is meg tudják csinálni, hogy az aktuális első helyezettnél mondjuk 20 ponttal legyen többjük...
Szerintem ez veszett ügy.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Krogoth #4029 üzenetére
Nem pontosan számoltam, csak úgy kb., ránézésre.
Lehet megérné, a fene tudja... Ugyanígy vagyok vele...
Bár, ha jobban belegondolok és beleszámolom azt, hogy megfogják a vámon, akkor simán szokott lenni hasonló minőségű kamera 20$ alatt akár itt, akár Gb-n. Abból külön venni kettőt (hogy tutira ne fogják meg...) és akkor máris olcsóbban jövünk ki.
-
Vertigo18
addikt
Srácok, jól látom, hogy ha megveszem EZT a kamerát, akkor kapok mellé ajándékba egy másikat?
-
Vertigo18
addikt
Így van, hajrá, jöhetnek a tippek!!!
-
Vertigo18
addikt
Ezzel van valakinek tapasztalata? Elég nagynak tűnik, kiváncsi lennék, hogy van-e rendes "fújókája" is, vagy csak egy dísze lenne az asztalnak?!
-
Vertigo18
addikt
Asztali, usb-ről, vagy 18650-es akkuról működő ventilátorok közül van most valami, ami best buy lenne? Van egy kevéske pontom, csökkenteném az árát, kellene, amíg ilyen hőség van.
-
Vertigo18
addikt
válasz
PainKiller13 #3805 üzenetére
Volt itt már néhány dolog belinkelve, kisebb Digoo állomástól kezdve a forrasztóónon át egészen a 3.5 colos HDD-case-ig...
-
Vertigo18
addikt
Most akkor ezt a "BGJune" kupont mindenki csak egyszer használhatja?
-
Vertigo18
addikt
Huhh, linkeljetek még, tele is rakom a kívánságlistámat ilyen kis hasznos kütyükkel!!!
-
Vertigo18
addikt
Ohh, én is szeretném megköszönni a kódot, most sikerült felhasználnom! Egy ilyet vásároltam rajta, már régóta kinéztem magamnak, de két dollárért már otthagyhatatlan volt!
-
Vertigo18
addikt
Nekem Crystal írt, azt kérdezte, mennyi pontom maradt eddig el a hiba miatt. Itt tartunk, de ha nekem is képernyőmentéseket kér, akkor hagyom inkább a fenébe.
-
Vertigo18
addikt
válasz
powerwade #3584 üzenetére
Akkor ezek szerint mindenkinek beszélni kell a supporttal, ha akarjuk az elmaradt pontokat? Eddig, ha jól számolom, két megosztás maradhatott ki (mait nem számolva), miért akarja a support, hogy mondjuk hirtelen 5000 ember ír nekik az elmaradt pontokért?
Odaadhatnák maguktól.
-
-
Vertigo18
addikt
Van ezen a megosztásos mókán kívül egyéb pontszerzési lehetőség? A vásárlás után ugyebár kapok valamennyit, de van még más is?
-
Vertigo18
addikt
válasz
zeon.hu #2784 üzenetére
Akkor "külön engedéllyel" lehet irigykedni!
-
Vertigo18
addikt
És igen, ma kaptam egy kakast, le is fényképeztem, csak a TG kérése miatt nem mertem belinkelni...
Nomeg az általános népharag miatt!
-
Vertigo18
addikt
válasz
Real_Necro #2709 üzenetére
Nekem van lovam, kakasom nekem sincs, meg egy majom hiányzik még...
Ide is felteszem a kérdést, hátha előbb kapok választ: van Bangoodon, vagy bárhol olyan bevált Wifis, kültéri kamera, ami legalább 720p-s, de inkább 1080p jobb lenne, forgatható appról, vagy windowsról és nem igényel nagy szakértelmet sem a kapcsolódása, sem az üzemeltetése? Emlékszem, volt egy idő, amikor vásároltak többen ilyen kültéri kamerákat, de volt, aminek kis sötétedés után már pocsék volt a képe...
-
-
Vertigo18
addikt
Rengeteg virágmagot rendeltem külföldiából, mindenféle hangzatos, meg látványos végeredménnyel kecsegtetve. Volt szivárványszínű rózsa, meg kék, meg ilyen-olyan mindájú, vagy erősségű paprika is. Sokat vettem, mert szabadidőm az volt, illetve pár centes tételek voltak. Előtte is szívesen kertészkedtem, de - gondoltam - hamár ennyire unikumok, akkor nagyon törődtem velük, vettem külön mindegyiknek tálcát, meg pelletbe ültettem. Még a széltől is óvtam, épp csak búrát nem tettem rájuk.
Egy se hajtott ki!
Egyedül egy paprika lett eredményes, de abból sem az lett a végeredmény, amilyet vásároltam.
Aztán utánaolvastam, és érdekes, hiszen magról pl. a rózsát csaknem lehetetlen hajtatni. Érdemes utánaolvasgatni kicsit rendelés előtt a témának, vagy megkeresni a megfelelő topikot, ott majd a szakemberek, hozzáértők ajánlanak már bejáratott eladót, akitől érdemes vásárolni.
-
Vertigo18
addikt
Az mitől függ, hogy valamire van-e posta, vagy nincs?
Mert pl. EZ soknak tűnik postával, sajnálatomra.
-
Vertigo18
addikt
Nekem most ez az "items in your order out of stock" duma fáj eléggé. 01-jén (!!!) rendeltem valamit, amit MA adtak fel. 3-án rendeltem egy másik dolgot, amiről MOST kaptam mailt, hogy majd 15-én tudják beszerezni...
Nem tudom, nekem ez valahogy nem kóser. Lehet, hogy nagyon el voltam eddig kényeztetve a Bangood által, de sosem látott problémákat látok most az oldallal kapcsolatban.
-
Vertigo18
addikt
Jön majd Black Friday, aztán rögtön Cyber Monday... Nem fogják elpuffogtatni most az összes puskaporukat előre.
Ráadásul Kínában ünnep volt, ezért nemigen kerültek fel nagy akciók, mert nemigen dolgoztak az emberek...
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 4090 - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest