- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imy
veterán
Böngászős Stachek:
Redmi 8 Global
Xiaomi Miband 3
BlitzWolf® BW-ES3
Mi hátizsák 15l -
Imy
veterán
válasz
UberMutant #8271 üzenetére
Miért is? Mert nem jött meg, ezért én vagyok a hibás? Nemár... Max türelmetlen, mert eddig max 30 napon belül mindent megkaptam tőlük.
-
Imy
veterán
Bangooddal mi van, még ünnepelnek? A csomagfeladás megy náluk, de e-mailre nem válaszolnak. 2 rendelésemmel van gond, már 1 hete írtam nekik, és semmi válasz. (1 megjött, de nem működik, egy másik meg nem jött meg, pedig 45 napja feladták) Így PayPalon indítottam case-t.
-
Imy
veterán
Rendeltem 2db ilyen 18650-es akkumulátort.
2018.03.03-án feladták, majd tegnap kaptam egy levelet, hogy visszautalták a pénzt.
Miért lehetséges ez, hogy nem küldik, hanem visszautalják?
A support ezt írta: "We are sorry to inform you that your order 45309762 was returned." -
Imy
veterán
-
Imy
veterán
Ha felhasználok egy kupont , akkor pontokat is enged mellé? Nekem úgy rémlik, hogy igen. A -5$-os kupon 10$ vagy drágább termék esetén már nem elérhető?
-
Imy
veterán
A pontért kedvezmény kupon még mindig nem érhető el másnak sem? Ezt végleg beszüntették? Így nehéz lesz elkölteni a pontokat.
-
Imy
veterán
Volt régebben 1080pontért -5$ kupon. Most már nincs? Vagy csak én nem találom? Köszönöm!
-
Imy
veterán
Jelenleg nincs valami pontgyűjtéses dolog az oldalon? Fogytán vagyok a pontoknak.
-
Imy
veterán
Gépkocsi szellőzőjébe telefon tartó mi vált be a Banggoodról, mit ajánlatok innen?
-
Imy
veterán
Iphone SE/5/5S tokból ami bevált, jól néz ki, és tényleg jól védi a telefont?
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
-
Imy
veterán
Ez a Banggood-os játék meddig tart? [link]
Jól értem, hogy coins-okból majd később akár cuccokat is lehet venni? Nekem 2x adott 100 coins-t.
-
Imy
veterán
BANGGOOD akciók. Én be is vásároltam 0,6mm fúrót és a 3db-os karácsonyfa alakú fúrót.
-
Imy
veterán
E-bayel sincs nagyon gond, meg Alival sem, vagyis én még nem nagyon fáztam rá. Amit rendeltem e-bayről, nem jött meg, vagy rossz volt, akkor vissza térítetteék, nem volt gond.
De a gearbesttel meggyűlt már a problémám. Egy 30$-os cucc amit rendeltem nem volt jó, és kb 6-8 hetes egyezkedés után is 5$-t fizettek vissza.Gearbestről drága cuccokat már nem veszek.
-
Imy
veterán
iPhone6-hoz milyen ajánlott tok van Banggoodról?
-
Imy
veterán
válasz
dajkapeter #410 üzenetére
Pedig bw kábel, érdekes, hogy nem működik. Írtál nekik?
-
Imy
veterán
Megjött a 33 részes csavarhúzóm. Nagyon jó minőségű, a fejek passzolnak a csavarok fejébe, nem sorjás. Csaj ajánlani tudom.
-
Imy
veterán
Banggoodon valaki a price alartet használta? Tényleg küldenek levelet, ha csökken a termék ára?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest