- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vertigo18
addikt
Erre az egy böngészős snatchre hiányzik már csak egyedül egyetlen egy jelentkező!
-
Vertigo18
addikt
Csatlakoztam én is amihez még lehetett... Így hát jöjjön tőlem is sok-sok új böngészős snatch:
Xiaomi Redmi Airdots Headphones
Bakeey S10 Smart Watch
Xiaomi ZANJIA 11L Backpack
Bakeey S10 Smart Watch
BlitzWolf® BW-BS10 Tripod
YUEHOO 7 Inch 2 DIN
Xiaomi Pro 300Mbps Repeater -
Vertigo18
addikt
válasz
MaxxDamage #13098 üzenetére
Szerintem ez a link nem lett jó...
-
Vertigo18
addikt
Annak, aki eddig lemaradt, itt van öt böngészős snatch:
-
Vertigo18
addikt
Én is linkelek 5 snatch-t, hátha innen lesz a győztes...
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Akkor én is betolom a saját, böngészős snatcheimet. Remélem betelnek még és nem lőtte már el mindenki a lehetőségeit...
Mindenkinek sok sikert a sorsoláshoz!
-
Vertigo18
addikt
Izibe-gyorsan 5 böngészős snatch!
-
-
Vertigo18
addikt
Igazából csak szerettem volna egy kis reklámot csinálni magamnak. A múltkor nézegettem az IP kamerákat, hogy kellene egy, erre megnyertem snatch-ben... Aztán most már hetek óta dícsérik ezt a fülest, de nem tudtam eldönteni, melyik legyen, ez, vagy a Xiaomi... Erre ez is befigyelt...
Tehát, aki egy igazán nyerő csapatba akar tartozni, annak itt van pár böngészős snatch
:
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Böngészős snatch-eim! Töltsük fel gyorsan!
Xiaomi Redmi Airdots
Szappanadagoló
Xiaomi Redmi Note 8
Haylou GT1
Hátizsák -
Vertigo18
addikt
Akkor próbálok kicsit megkésve én is egy pár böngészős snatch-et...
-
Vertigo18
addikt
Böngészősök...
-
Vertigo18
addikt
Íme tőlem is 4 új böngészős snatch! Tessenek kérem csatlakozni!
-
Vertigo18
addikt
Várok még néhány főt társaimmal ebbe a böngészős snatcbe:
-
Vertigo18
addikt
Nálam is van 4 új böngészős snatch! Kéretik csatlakozni!
BlitzWolf® BW-BH1 Wireless bluetooth Earphone HiFi Mini Light Smart Touch HD Calls Noise Cancelling Single Headphone
Xiaomi ZAJIA Automatic Sense Infrared Induction Water Saving Device For Kitchen Bathroom Sink Faucet
BlitzWolf® BW-BS10 All In One Portable bluetooth Selfie Stick Hidden Phone Clamp with Retractable Tripod
SHARP AQUOS S2(C10) Global Version 5.5 Inch FHD+ NFC Android 8.0 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 630 Octa Core 2.2GHz 4G Smartphone -
Vertigo18
addikt
Ide kellene gyorsan még egy jelentkező!
-
Vertigo18
addikt
Bakker, csak most néztem én is, hogy tök üres a telós böngészős linkem!
Xiaomi Mi Note 3 5.5 Inch Global ROM 6GB RAM 128GB ROM Snapdragon 660 Octa Core 4G Smartphone
Meg csináltam én is egy ilyen kábelest!
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Itt, ennél a telefonnál is hiányzik még egy pár jelentkező...
-
Vertigo18
addikt
Bár úgy látom már kevesen tudnak csatlakozni, mindenki verődött már valahova, azért én is beszúrom az én linkjeimet...
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Nah jó, akkor én is beszúrom ide a nyerő snatcheket böngészőből, aki nyerni akar, az csatlakozzon!
Zeblaze THOR 4 Dual 4G LTE Video Call 5.0+5.0MP Dual Camera Google Play App Smart Watch Phone
SHARP AQUOS S2(C10) Global Version 5.5 Inch FHD+ NFC Android 8.0 4GB RAM 64GB ROM
Snapdragon 630 Octa Core 2.2GHz 4G Smartphone -
Vertigo18
addikt
Nem akarlak bántani, de láthatólag 20-30 fő aktívan részt vesz a topikban a snatch-ek miatt... Inkább veszítsen el pár napra a topik egyetlen tagot (téged), minthogy ki legyenek tiltva a topikból a snatchek és legyen heti egy akció linkelve, meg 30 "hol jár a csomagom?" kérdés...
-
Vertigo18
addikt
válasz
szabi__memo #11841 üzenetére
De akkor akár válaszolhatsz is a Tg. kérdésére, hogy mi volt az a feltett kérdés, amire nem lett reagálva? Szerintem a topik alapból megmaradt ugyanannak, mint előtte, csak mellette erre az időszakra elöntötték a Snatchek.
Én nem tartom ezt gondnak...
-
Vertigo18
addikt
Akkor jöjjön innen is 4 böngészős snatch:
Köszönöm, hogy csatlakozol!
-
Vertigo18
addikt
Akkor jöjjön tőlem is néhány böngészős snatch:
Original CIGA Design T Series Transparent Mechanical Watch
M163 Wireless bluetooth 4.1 Business Earphone Headphone with Mic for Iphone Samsung Xiaomi
Köszönöm a csatlakozást!
-
Vertigo18
addikt
Itt is 4 böngészős link annak, aki nem fért bele az előzőekbe!
Xiaomi Redmi 7A Global Version 5.45 inch Face Unlock 4000mAh 2GB 16GB Snapdragon 439 Octa core 4G Smartphone
BlitzWolf® BW-FYE6 TWS Wireless bluetooth 5.0 Earphone Graphene Digital Display Tap Control Type-C Bilateral Call Headphone
[Gateron Switch] Magicforce Smart 2 68 Keys bluetooth 4.0 Wired Dual Mode PBT Keycap Mechanical Gaming Keyboard for Desktop and Laptop
Original Xiaomi 2C 20000mAh Quick Charge 3.0 Polymer Power Bank 2 Dual USB OutputKöszönöm!
-
Vertigo18
addikt
Mit jelent a "Back Order" megnevezés a rendelési státusz alatt?
Ugye nem azt, amire gondolok???
-
Vertigo18
addikt
Valaki van köztetek még, aki szeretne nyerni egy
telefonkészüléket?
Vagy ennek már vége?
-
Vertigo18
addikt
Itt is van még 3 böngészős snatch, a negyedik már betelt!
Köszi a csatlakozást!
-
Vertigo18
addikt
Köszi V/!
Többek között én kérdeztem privátban, köszi a választ és Bulnak is! Akkor ezek alapján pár böngészős snatch...
TwentySeventeen QingPai Luminous Dual Display Watch
Xiaomi Redmi Note 7 Global Version 6.3 inch 4GB RAM 64GB ROM Snapdragon 660 Octa core 4G Smartphone
Nah? Mondjátok, hogy sikerült!!!
-
Vertigo18
addikt
Jöjjön akkor itt is 4 böngészős snatch... Köszi a csatlakozóknak!
-
Vertigo18
addikt
A fentiek örömére itt is két Snatch böngészőre:
Csatlakozni hamar!
Remélem jók lettek...
-
Vertigo18
addikt
Az igazán nagy "szerencse" a dologban, hogy amikor elkezdődött a "Snatch-őrület", akkor pontosan ilyen kamerát néztem, meg az eggyel nagyobb, 8x-os Zoomos testvérét a Banggoodon, de lebeszéltem magam róla. Azóta MINDEN NAP kapok egy promos emailt, ahol ez is, meg a nagytestvére is le van árazva (30, illetve 36$), de folyamatosan, minden nap lebeszélem magamat a megvételéről, ami egy igazi fájdalom, kín számomra. A topiklakók nagy része szerintem tudja, emkkora fájdalom ez. Sok-sokféle snatch-hez csatlakoztam már, nem feltétlenül a nyeremény miatt, nem nagyon hittem benne, csak olvasgattam azt a pár sikertörténetet. Erre, hogy pont ezt nyerjem meg...
-
Vertigo18
addikt
A nagy szaladásban észre se vettem ezt a bejegyzést. A sok-sok "Order canceled" között bújt meg a kicsike...
Ez akkor most azt jelenti, amire gondolok?
-
Vertigo18
addikt
Vajon mikor adják fel valójában a telefonomat? "Pre-sale"-ben vásároltam egy telót, szeptember 10-ére jelölték meg a postázást.
Elmúlt a megjelölt nap, azóta már nem elérhető a telefon olyan vásárlási módban, mint ahogy én vettem, viszont "rendesen" meg lehet Banggoodon vásárolni. Csakhogy az enyém valahogy nem akar "Shipped"-re váltani... A várakozáson kívül mi egyebet tehetek ilyenkor még?
-
Vertigo18
addikt
Aranyosak vagytok, sokan jeleztétek, próbáltam legjobb tudásom szerint javítani!
-
Vertigo18
addikt
A topik alapvető célja, hogy a Banggooddal kapcsolatos aktuális tapasztalatokat osztja meg. Épp most ez a Snacth az újdonság, ez megy egy darabig, így ne csodálkozz, hogy most ez a téma. Részemről külön örülök, hogy nem kell nekem a Snatch-eket csinálnom, hanem csatlakozhatok valakiéhez.
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Tisztelt V/!
Nem fogok veled vitázni, hiszen ismersz már régóta. Tudom, hogy miben vagy jó, fogadd el, hogy ebben meg én!
Nem kártérítési eljárásról beszéltem, mert azt már ezerszer kiveséztük. Szerintem simán lehet bűncselekmény elkövetése miatt feljelentéssel élni (eredménytől függetlenül) és igen, szerintem akár meg is állhat az említte bűncselekmény, bár én csak példának hoztam fel épp ezt. Ha nem ez, akkor más. Pl. Tulajdon elleni szabálysértés, Lopás bűncselekmény, Sikkasztás bűncselekmény... és még folytathatnám. De persze nem ez a cél, csak érdekes, hogy sokat beszélünk (akár privátban is) olyan "gerinctelen" vásárlókról, akik refundot kérnek olyan termékre, ami igazából megjött, azt a NÉHÁNY tróger kézbesítőt, postai alkalmazottat meg alig említjük, "benyeljük", amiket tesznek...
-
Vertigo18
addikt
Biztos vagy benne? Ha nem nézem a postai részét a dolognak, akkor a Hivatali visszaélés, vagy a Hűtlen kezelés mindkettő bűncselekmény hivatalból üldözendő. Ennek jelentése tartalmilag annyi, hogy amennyiben a hatóság tudomására jut egy ilyen eset, abban az esetben KÖTELESEK intézkedni. Magyarországon jelen pillanatban 14 olyan bűncselekmény van, ahol a sértettnek kell megtennie a feljelentést, ennek hiányában (magánindítvány hiányában) nem indul meg az eljárás. A fenti két bűncselekmény fajta nem ilyen, ergo, ha ÉN, vagy TE teszünk bejelentést, a hatóság KÖTELES azt kivizsgálni. Mondok egy példát: látsz valakit, ahogy az utcán ütik-vágják. NEM szükséges a sértett bejelentése, a hatóság a TE jelzésed alapján is köteles eljárni.
Tehát engem is érdekelne, vajon mi történne egy ilyen esetben...
-
Vertigo18
addikt
"Szerintem", ha valami ki van pipálva egy vásárolt termék mellett és az összeg, amit fizetni kell érte, az nulla, akkor az azt jelenti, hogy azt ingyen ADJÁK mellé...
Ha "nem aktív" ez a szolgáltatás, akkor egyszerűen le kellene venni onnan ezt a kis feliratot és nem lenne megtévesztő.
-
Vertigo18
addikt
válasz
Pubracer #10387 üzenetére
Én szívből remélem, hogy egyedi esetekről van itt szó...
Annyit azért szeretnék hozzátenni/kiegészíteni V/ megjegyzéséhez, hogy Eu Priority Line-nál valóban szürke a "Tariff insurance" jelölőnégyzet, ergo nem lehet kijelölne, VISZONT alapból be van pipálva, ami nekem azt jelentené az én olvasatomban, hogy nem kell semmi pluszt fizetni érte, azt Ők vállalják, hogy tréfamentes lesz, ha meg nem, akkor fizetik a különbözetet (ugyebár BE van pipálva!)...
-
Vertigo18
addikt
No, elolvastam gyorsan az összefoglalót, meg az elmúlt napok eseményeit, így Eu Priority Line lett, ott annyira "biztos" a tréfamentesség, hogy be se lehetett pipálni, hogy kérem, automatikusan ki volt szürkítve, be volt pipálva és 0.00$ volt az ára. Majd írok, mi lett. De nem mostanában, ahogy látom
-
Vertigo18
addikt
-
Vertigo18
addikt
Akkor már csak az érdekelne, hogy a Priority Direct mail szállítási mód garantáltan tréfamentes-e, vagy rendeljem a néhány dollárral drágább, megszokott Eu priority Line-nal?
-
Vertigo18
addikt
EZ a teló jó vétel lehet? Az a Priority Direct Mail tréfamentes?
-
Vertigo18
addikt
Nah, elég a vitából, toljátok a hiányos Snatch-eket, had csatlakozzak mindhez!
-
Vertigo18
addikt
Akkor ezek szerint te is érzed, hogy valami itt nem stimmel a Banggoodnál, ha te magad is leírod a hibát.
"a nyeremény az fix kell hogy legyen, értelemszerűen tárgynyeremény esetén meg kell lenni."
Szóval akkor itt azért van egy kis bibi. Egyébként én magam sem tudnám, hogy mit válasszak, akadékoskodjak és ragaszkodjak az eredetihez, vagy "benyeljem" az olcsóbb cuccost. Jó tanácsot nem tudok adni, pedig te már rengeteget adtál nekem - is...
walakyb: fogalmam sincs, hogy miben írtam marhaságot, de szerintem ebbe a szálba bele se bonyolódjunk.
-
Vertigo18
addikt
Nem is értettem az egészet, amit írtál, kedves TG!
Értem én, hogy nyeremény, node azt, hogy az "ár irreleváns", azt nem tudtam hova tenni, csak nem akartam hozzászólni, nehogy meginduljon a népharag, vagy valami vitát váltsak ki.
Bocsi, de nekem az nem annyira sikertörténet, hogy nyerek valamit, ami épp nincs, így nem kapom meg...
Értem, aranyos, hogy próbálják jóvá tenni, kapsz egy másik, SZERINTEM jóóóval olcsóbb készüléket és maradj csendben, hiszen csak egy nyeremény. De vajon mennyi az a különbség, amit még be lehet nyelni? Egy régi-új Nokia 3110-est még bevállalnál helyette?
És tudod, hogy minden tisztelettel írom ezt, mellesleg gratulálok a nyereményhez!
-
Vertigo18
addikt
Szerintem lehetne több ilyen Snatch-os hsz., hamar betelik mind, szívesen olvasnék már egy sikertörténetet...
-
Vertigo18
addikt
Akkor én is beírom, nálam is vége lett a Paypal Case-nek. Köszönöm a segítséget V/-nek és az összefoglalónak (amit gondolom szintén V/ rakott össze).
Röviden annyi, hogy többszáz vásárláson vagyok túl Banggoodról, imádtam mindig ezt az üzletet, de most eléggé zsákutca lett a dolog. Rendeltem egy kamerát, nem jött meg. Felvettem velük a kapcsolatot, balszerencsémre egy "Jane" nevű robot lett az én kis Supportom. 7 levelet váltottunk összesen, mind a hétben annyi volt a válasza, hogy "Mivel nem kötöttem biztosítást a csomagomra, ezért nincs refund, se újraküldés". Ugye a szokásos felszólításoknak eleget tettem, bementem a postára, érdeklődtem a csomag után, megkérdeztem a szomszédokat, stb., ezt mind-mind leírtam neki, mindig ugyanaz volt a válasz, "miért nem kötöttél biztosítást, hülyegyerek!?". Már annyira kilátástalannak láttam az egészet, hogy meg is kértem, hogy mondjon már valami mást is, értse meg az én helyzetemet is, hát kifizettem valamit és nem kaptam semmit se. Megértem valamilyen szinten az ő helyzetüket is, hiszen ELMÉLETILEG feladtak valamit, amit én nem kaptam meg, de ez engem nem vígasztal, viszont folyamatosan kompromisszumos megoldásra törekedtem. Nagyon rossz érzés volt, hogy az utolsó levelében felajánlott 200 pontot, aztán még odabiggyesztette, hogy "Nem fogunk refundolni, se újraküldeni, javasoljuk, hogy legközelebb fizess biztosítást!". Nah, itt betelt a pohár, hiszen 13k pontom van kb., el se tudom lőni életem végéig, ezt valszeg' Jane is látta, ha akarta, így V/ segítségével Paypal Case következett. Leírtam, vártam, a Banggood meg még arra se vette a fáradtságot, hogy válaszoljon a Paypalnak, aki végül a javamra döntött.
Szóval igaz, amit anno sokat beszéltünk itt, volt többszáz vásárlásom, a pozitív élmények sosem kerültek a topikokba... De a negatív tapasztalat nagyon az ember szívében marad...
-
Vertigo18
addikt
válasz
vandor01 #9221 üzenetére
Köszi a választ!
Sajnos mostanában elég sok ilyen, rossz tapasztalatról lehet hallani, amikor a biztosítás hiányára hivatkozva nincs igazi, számomra is értékelhető megoldása a dolognak.
Megvárom V/ fórumtárs reakcióját a problémára, hátha okosabb ebben a dologban is, mint mi, egyszerű halandók és tud valami egyéb megoldást...
-
Vertigo18
addikt
Nah, elött az ideje, én is megszívtam a Banggooddal, vagy inkább a postával. Vásároltam egy IP-kamerát április 30-án, ami csak nem jött, csak nem akart ideérni.
Három napja küldtem nekik egy üzenetet, hogy nézzenek már utána, mint feladó, hogy mégis merre lehet a cuccos, persze azzal tisztában voltam, hogy az Ő adatbázisuk szerint a küldemény beérkezett kishazánkba, itt meg nyoma veszhetett. Megkaptam az első, már jól megszokott gépi üzenetet, miszerint ellenőrizzem a címemet az oldalon, meg a helyi postán, hátha azóta már megérkezett, blah-blah-blah.
Aztán, amikor visszaírtam nekik, jött ma az új üzenet, hogy se nem küldenek újra cuccost, se nem kapok refundot, mivel nem volt biztosítás a csomagon. Érdemes vesződni velük, vagy ugorjak egyből a Paypal oldalára?
Igazság szerint megértem az Ő oldalukat is, de én vásároltam valamit, kifizettem az árát és nem kaptam semmit...
-
Vertigo18
addikt
válasz
MittuDomain_ #8765 üzenetére
Mondjuk majdnem minden Ali - Banggood - Gearbest problémánál ez szokott lenni az első lépés a megoldáshoz vezető úton...
-
Vertigo18
addikt
Ha jól emlékszem, volt már ilyen probléma, de akárhogy keresem, nem tudom megtalálni a megoldás mi is volt, úgyhogy bátorkodom megkérdezni..
A Bangood loginn képernyőjére hiába írom be a bejelentkezési adataimat, nem enged be, "Request parameter error, please refresh and try again." hibaüzenetet ír ki. Firefox böngészőt használok, sütik törlésén már túl vagyok, manuálisan is gépeltem már be a bejelentkezési adatokat, úgy se sikerült. Mobil appból kilépve, visszalépve sikerül, tehát a bejelentkezési adatok jók, Chrome böngészőben szintén sikerült a bejelentkezés.
Help plz!
-
Vertigo18
addikt
Ez a "Points Mall" valahogy elc@ródott, de nem kicsit...
Itt van pl. ez a 340 darabos kis elektronikai csavar készlet dobozban. Nos, vagy megveszem 5.99$-ért, vaaaagy kihagyhatatlan ajánlat, de most a Bangood biztosítja nekem, hogy megkaphatom 6.39$-ért, + 120 Pontért!!!
-
Vertigo18
addikt
Okés, köszi, most már felszállt, ez is egy eredmény. Bár a kézikönyv azt írja, hogy a bal kart előre-hátra, majd mindkét kart kifelé és le, hogy kalibrálja magát, dehát ez úgy látszik akkor csak, amikor már forog a propeller.
Nekem a JJRC app-hoz nem is csatlakozik, hiába találom meg a wifit és kapcsolódok telón a drónra...
-
Vertigo18
addikt
Valakinek megjött a Bangood-os Butterfly drone? Sikerült párosítani a távirányítóval?
V/, ha nem érzed idevalónak, offold ki, légyszíves!
-
Vertigo18
addikt
Most MI ott tartunk, hogy megírtam neki, hogy nem lenne feltétlenül jó ötlet, ha ezt nekem elküldenék, mert nem biztos, hogy olyan nagy szaki vagyok ebben, hogy egy alaplapot cserélgessek. Ez nem feltétlenül igaz, de valaki már említette itt, fentebb is, hogy én egy működő drónt vásároltam, amit használni is szeretnék. Dícséretes, hogy a Bangood supportja próbál segíteni, de nem feltétlenül érzem azt, hogy nekem kellene ezt szerelgetnem, meg forrasztgatnom, miután megvettem ÚJKÉNT.
Meglátjuk mire megyünk.
-
Vertigo18
addikt
Gyerekek, akkor én most már inkább meg se szólalok... UGYANEZ a hiba nálam is, ha emlékeztek, ide én toltam be először ennél a hibajelenséget, aztán szépen összegyűltünk. Én is szépen leírogattam a hibajelenséget, levelezgetek "Jeremy Lee"-vel, nekem pedig egy új alaplapot csatlakozóval ajánlott fel...
Azért ez így már vicces, és komolyan mondom...
Lehet mindenkinek mást ajánlanak fel, aztán aki visszaír, hogy okés, most ezzel már jó lett, akkor onnantól erre a panaszra azt küldik?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- ASUS routerek
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest