- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Banggood tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
walakyb #9083 üzenetére
Ahogy szokás, a követő munkanap a határidő vége.
Nem minősítés de a Chat felületen néha a leírt szerződési feltételtől eltérő tájékoztatást is kaptam, finoman szólva nem igazán jól használható.
Nem jön meg a csomag, chat-en 3-szor azt írták várjak 1 hetet, a 4. alkalommal nem chat, dispute és másnap jött vissza a pénz.
Azóta nem chat, letelt az idő, várok egy hetet írok hogy türelmes voltam + 1 hét de dispute. 48 órán belül rendeződik.
De ebben az évben eddig minden időben megjött és gond sem volt velük. -
válasz
walakyb #9077 üzenetére
Ezt? www.10000post.com. Nekem aztán soha nem ajánlotta és az előzményekre alapozva írtam hogy haszontalan adatokat ad ki. Ezért tartom felejtősnek. Persze az hogy én nem használom nem jelent semmit.
Azért ha BG a postázás bejelölte akkor el is szokott indulni.
A GLS szállítja nem a posta.
Nem egészen a 15 munkanap lenne a lényeg, amikor azt kérdeztem hogy mi az Expected delivery date, hanem az amit ők írnak, mert addig nem érdemes idegeskedni, mert úton van. -
válasz
walakyb #9073 üzenetére
El kellene már felejteni ezt a logisztikai cég nyomkövető oldalt. Az itt olvasható információk nem adnak logikus következtetésre alapot.
Eddig mindenki megkapta a 15 munkanap körül amit az ilyen számmal elküldtek neki. Ha a 20. napon kapod meg, akkor is tökéletesen elfogadható az idő főleg úgy hogy nem kell áfát és vagy 3500 Ft vagy 8500 Ft vámeljárási költséget kifizetni, ha az értéke 41 $ feletti. Akár látod nyomkövetést, akár nem.
21-én jár le a 15 munkanap, de nézd meg mit írnak várható kézbesítési dátumnak és szombat vasárnap, így az 1-2 sem számol. Türelem.
A BG-nek kell eljuttatni hozzád, az ő érdeke a követés. Ha nem tudja igazolni hogy átvetted a PayPal neked ítéli meg az ügyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a Banggood szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest