- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
válasz
Tarokk79 #10313 üzenetére
Én is sokat gondolkodtam, hogy A1 vagy P1S combot vegyek. Végülis P1S lett és csak azt bántam meg hogy nem X1C-t vettem.
de hobbi szintre tökéletesen elég a P1S, az A1 és az A1 mini szerintem kezdőknek való, mondjuk én is az vagyok és egyelőre csak a környezetem szórakoztatom a nyomtatásokkal. Tényleg lassab a sokszínű nyomtatás, de a végeredmény viszont magáért beszél. Próbáltam akrillal festegetni őket, de közelében sincs annak mint amit több színből nyomtatsz. És akár két színnel is tök jó dolgokat lehet csinálni. De ha van már egy creality géped akkor hajrá P1S.
-
Joshi
titán
válasz
Tarokk79 #10310 üzenetére
A PETG kb ugyan az mint PLA, pontosabban nem kell hozzá zárt nyomtató. Nyugodtan nyomtathatod azt is.
A leírtak alapján én inkább egy A1 Combot vennék. Ez nagyobb mint a mini, de még jóval olcsóbb mint a P1S Combo.
A Bambu hivatalos oldaláról kell rendelni a webshopban az EU kiválasztásával. Arra érdemes figyelni, hogy mostanság Bambu ki van/volt fogyva a termékekből. Ez ugyan úgy kihat az esetleges viszonteladókra is (hiába nem írják).
Ettől függetlenül, ha van pénzed erre a hobbira, akkor mindenképpen a P1S Combo a legjobb vétel. Minden tekintetben. -
Joshi
titán
válasz
Tarokk79 #10308 üzenetére
Akkor még vedd hozzá hogy mégis milyen anyaggal akarsz nyomtatni? Az AMS (zárt is) nem alkalmas a hosszútávú filament tárolásra.
Alapvetően azt döntsd el, hogy milyen anyagot szeretnél nyomtatni. Az ABS/ASA jó minőségű nyomtatásához elengedhetetlen a zárt ház.
Az A1 Mini és a P1S Combo ég és föld. Árban is és mindenben is.
A több szín használata nagyban megnöveli a nyomtatási időt és a filament hulladékot. Nagyon megnöveli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Wii U
- Autós topik
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged