- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
D013
aktív tag
válasz hitvanyalak #549 üzenetére
Vannak potionok amik tudjàk növelni
-
D013
aktív tag
Sajnos olcsóbban csak steam accounton lehet megkapni, allkeyshop-on van pár ilyen hely. Én azért külön steam accot nem vennék.
Gonosz karaktert még nem kezdtem, az első végigjátszásomban vagyok a 2. act végén olyan chaotic goodnak mondanám ezt az első kört. Amennyit eddig láttam minden adott gonosz végigjátszáshoz, sőt. Totál másik úton megy úgy a sztori, másokkal szövetkezel, még a mellék küldik is változnak.
Vannak kemény csaták, de ha az ember jól használja a környezetet, a spelleket és a csapat egyéb képességeit akkor megoldható könnyebben is. Nekem a bossfightokból volt olyan amit 1-2 órán keresztül is próbáltam mert nagyon erős szituációkba lehet bekerülni. Mindez a normál nehézségi fokon.[ Szerkesztve ]
-
D013
aktív tag
A Kingmakert csak kipróbáltam, viszont a WoTR-t elvittem a 4. Chapterig. K*rvajó crpg. Igazi "BG3" amilyennek gyerekként elképzelted hogy milyen lesz ha valaha lesz 3. rész. Annyira jól sikertült hogy már a 6. vagy 7. DLC jön ki hozzá. Mondjuk a 4. chapter volt az ahol kb 80 óra játék után kikoptam, de tervben van hogy egyszer nekiülök újra.
De visszatérve az eredeti BG3-ra, tényleg fantasztikus, inkább DOS + Dragon Age feeling mint BG, de lenyűgöző. Egyetlen negatívum: a performance. Úgy olvasom hogy hw függetlenül sajnos be tud esni az fps, pláne Act 2-3-ban. Sajnálom hogy DX11-es a játék, a Vulkan meg elég bugos és A770-el nem is jobb vele, sőt. Remélem fogják még optimalizálni. -
D013
aktív tag
Vidéki netszolgáltató, nincs más kiépítve. 120Mbit = 15.3MB/s, így írt 1 óra 50 percet, még van hátra 45 perc.
Intel Arc Game Ready driver installálva. -
D013
aktív tag
Nagyon lent van a játék a topikok között ami elég fura számomra, hiszen talán az évtized RPG-je fog megjelenni 3 nap múlva.
Aki már megvette, mit fog indítani csüt este első karakternek?
Nekem még mindig nem dőlt el, van 4-5 ötletem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest