Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gothmog

senior tag

válasz Kylesa #1048 üzenetére

Köszi! :R
    Mindig öröm, ha kiderül, hogy sikerült valakinek segítenem élvezhetőbbé tenni a játékot! :K
    Én is nagyon szerettem a Divine Divinityt (bár az utolsó nagy területre tuti kifutottak Swenék az időből/pénzkeretből/ötletekből?, mert az nagyon eseménytelen/üres volt a többihez képest); főleg egy ismeretlen és kicsike csapattól volt meglepően nagy dobás ez így elsőre! A zenéi pedig! - a mai napig a fülemben cseng jó pár melódia a játékból!

Élveztem a fordítását is, bár technikailag amúgy egy rémálom volt :DDD , mert csak sima txt fájlba lehetett kinyerni a játék szövegeit, kontextus nélkül (pl. nem láttad a párbeszédfát, vagyis, hogy melyik válasz vagy kérdés minek az előzménye vagy fordítása, így a kb. két teljes + két fél végigjátszásom emlékeire hagyatkozhattam csak sokszor), az ékezetes karakterek mind hiányoztak (azokat paintben rajzolgattam bénázva). Nem is lett tökéletes, és emlékszem, hogy amikor tesztelgettem, mindig az ötlött a szemembe, hogy mennyi helyen írtam feleslegesen túlbonyolítva/magyartalanul. Gondoltam is, hogy hú, ez elég szörnyű. (Azután szerencsére csupa pozitív visszajelzést kaptam rá, úgyhogy szerencsére nem volt hiábavaló a meló vele :) ).

Új hozzászólás Aktív témák