- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hegyirabló #2182 üzenetére
Nem lehet minden hibát megtalálni egy programban, még akkor sem, ha 10 évig tesztelik. Ezért. Egy hibajavítás meg simán elronthat bármi mást. És nem, ezt sem lehet kiküszöbölni, mert megint csak nem lehet 10 évig tesztelni minden kis hibajavítás után. Egy programozáshoz nem értő embernek lehet, hogy furcsa, de hihetetlenül komplexek a mai szoftverek, köztük a játékok is.
-
Sidorovich
senior tag
válasz
Hegyirabló #2186 üzenetére
Minden platformon egyszerre jön ki a frissítés? Downgrade max úgy tud érinteni, hogy a felhőbe feltolt mentésemet (PC-ről) macOS-en is folytatnám. De ha macOS verzió még nem kapott patch 8-at, akkor lehet ilyen gondom.
-
kicsako
őstag
válasz
Hegyirabló #2182 üzenetére
Gondolj bele, hogy a teszt nélkül mennyi bug lett volna.. Test alatt egyébként nálam brutál mód akadt a játék, voltak crashek is. Most egész jól fut és 1 óra alatt még nem crashelt, szóval mindenképp előrelépés
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Hegyirabló #200 üzenetére
Pontosabban: a Larian-féle RPG-knek nehéz, egyedi nyelvezete van. Pedig a játékfejlesztő stúdióknak van egy olyan irányelvük, hogy viszonylag egyszerű nyelvezetet kell használni, mivel tudják, hogy a világpiacra termelnek, ahol sokaknak az angol nem anyanyelvük, de ez őket valamiért nem érdekli.
-
Szab02
aktív tag
válasz
Ezt megértem, én is hasonlóan vagyok/voltam vele. Én a DOS2 elöször némtül játszottam végig, elsö nap után több, mint 50 szót/ kifejezést kerestem ki szótárból. A végére már könnyebb volt. (Pedig a Müncheni Müszaki Egyetemen dolgozok.)
Csak hát ugye úgy nem 180 óra jatékidö , hanem 250 lesz a vége... -
myckey
veterán
válasz
Én meg már minjdent is angolul fogyasztok egy ideje, kivétel erősíti a szabályt....
-
Szab02
aktív tag
válasz
Hegyirabló #187 üzenetére
Elsö nekifutásra kicsit fura. Bár én eddig csak németül játszottam. A Divinity 2 nagyon jól le lett fordítva, azért itt erösen érezhetö az AI. Egy lektorálás ráférne.
0 Angol/német tudással használható. Ha viszont megy valamelyik idegennyelv alapszinten, akkor mire végigérsz lesz belöle erös közép
(Amit nem értesz-> háttérben Deepl fordítható majdnem valós idöben)
(bocsi az írásjelekért...GER billentyüzetkiosztás) -
Jojosi
csendes tag
válasz
Hegyirabló #189 üzenetére
Szerintem nagyon jó lett, érthető, nyugodtan próbáld ki. Készíts biztonsági mentést a localizatonban lévő PAk fájlról, ha mégse tetszik neked akkor vissza cseréled.
-
Rayner
őstag
válasz
Hegyirabló #187 üzenetére
Mindenképpen, de még jön le a játék, D4től megváltam egy időre
-
nubreed
veterán
válasz
Hegyirabló #155 üzenetére
Lasz az minimum a duplája.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple MacBook
- Óvodások homokozója
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged