- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Mennyi?
aktív tag
UP!
Adjatok el egy gyorsan ''Neverwinter Nights'' -ot Sufa Mesternek! -
Mennyi?
aktív tag
Sufa Mester: Köszönöm! :)) Elégedett vagyok, majd ha lesz alkalmam kiprószálom! :)
Allien jövök neked eggyel! Addig is egy virtuális seritalt küldök: [L]http://mizuma-art.co.jp/works_pic/matsukage/beer.jpg[/L] -
Niquis
aktív tag
Akkor ismét színrelépek és benyögöm, hogy nekem még ma is jó, meg holnap is jó, meg egész héten jó. Még az árat is tartom amit mondtam érte(2.5k). Világos hogy Mennyi? előbb jelentkezett érte, de azért gondold meg....
-
Allien
veterán
Bocsi fiúk, nekem ma nem jó. Ha elviszi Mennyi?, akkor így jártam!!! :O
Remélem, lesz benne örömöd, de igényt tartok rá, ha pl. 1-2 hónapon belül megunnád, kérlek, jelezd felém, és akkor féláron tutira átveszem! :)) -
Mennyi?
aktív tag
Sufa Mester: Sajna csak 15.00-ig tudom követni a topic eseményeit! /16.00 körül olyan gépnél leszek ahonnan _esetleg_ újoncként tudok reagálni./
Nem sürgetlek - Allient én is meg akarom mindenképpen várni! - csak ha ma lesz biznic a Népligetnél(Pénzverde előtt jó nekem) akkor tudd, hogy ''Mi az ábra?''!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=40457&start=300[/L] #355Hsz ezt a brinyiglit keresd!:) -
Sufa
csendes tag
De megszaporodtak itt a jelentkezők.....:D
Per pillanat Allient várjuk, ha neki nem kell, akkor Mennyi? a következő jelölt, és így tovább....
Persze ha valaki tesz egy visszautasíthatatlan ajánlatot valami szemérmetlenül nagy összeggel, akkor változhat a sorrend!A mocskos kapitalizmus ugye!;]:DDD
Ha tudnátok mennyibe került anno!:))
Sajna csak ez az 1 db van belőle!:(
Mennyi?: A holnap nekem is kicsit komplikált, a csüt jobbank tűnik a Xi. kerben is akár!
[Szerkesztve] -
Mennyi?
aktív tag
-
Niquis
aktív tag
Hű ez nekem is kéne, de nagyon! Öcsém már hónapok óta rágja a fülemet érte! 2500-ért elvinném, még ma, jól! Az eddig említett helyek bármelyike jó. Bocsi Mennyi? és Allien de qrvára kell nekem ez a cucc.
-
-
Sufa
csendes tag
Halihó!
Sorry, csak most jártam erre, és lám máris ennyi érdeklődő!:)
Én 2000-2500-ra gondoltam, úgyhogy döntsétek el, hogy ki szeretné jobban, kit tudná átvenni hamarabb!:)
Holnap (ma, azaz kedden 25-én) megfelelne valamelyikőtöknek a bolt?11-től fél3-ig, utána pedig fél5től 6ig, ahol nektek jobb, de a metróvonalakat preferálom!:)
Szóval?
[Szerkesztve] -
Sufa
csendes tag
Hali!
Mivel sosem játszottam vele igazán, így áruba bocsátom eme ritkaságot!
A hozzáadott pólón kívül minden megvan (Doboz, poszter, kártyák, képeslapok)
Mondjatok rá árat!
Amire cserélném az pedig egy Neverwinter Nights!van esetleg valakinek?
Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest