Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chappy

tag

válasz Chappy #39 üzenetére

Végül cobian backup 11 lett, még mindig az a legjobb (és szégyen hogy a fizetősek nem tudnak annyit)

• Chappy

tag

Heló!

Igaz régi és ritka a téma, de backup programot keresek, nem baj ha fizetős, viszont nincs időm 10-20-at végigpróbálgatni. Sajnos rendes tesztet se találtam. Nálam az a gond, hogy 2 x 40 GB-ot kell NAPONTA differenciálisan menteni, hetente teljesen, emellett legalább egy közepes minőségú ZIP/7z-be tömöríteni (de az se baj ha saját formátuma van, de a zip/7z preferált). A mentésnek két helyre kell megtörténnie (két külön vinyó, egyszerre vannak a gépben). Emellett preferált, ha én adhatom meg hánykor mentsen, melyik nap legyen a teljes, és ne zavarja meg, hogy ha backup közben fájlokat módosítok. Ezt egyébként mindet tudja a Cobian Backup 11 Gravity, azonban rettentően lassú egy Easeus Todo Backuphoz képest (amiben meg nem tudok mindent konfigurálni). Sajnos egy napi mentéssel elküszködik közepes tömörítésnél a Cobian 14-16 órát, ennyi alatt kézzel is megvan (szerintem a differenciálnál nem gyorsít hasheléssel, egyebekkel). Vas van alatta, SSD-ről kell menteni 7200-as lemezekre, 4 db 64 bites mag és 16 GB memória van a gépben. Kézzel sokkal gyorsabb vagyok (de pont az a lényeg, hogy automata legyen). Tudtok valami ilyet, vagy túl nagy igény a hatékony mentés? Sajna erről értelmes tesztet az elmúlt 1,5 évből nem találtam

Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák