Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Aktív témák
-
sanchez
csendes tag
válasz
hungeek_old
üzenetére
az a 4k nem egészen kóser sajna... az orbán-torgyán-polgár-kormány eredeti programjában volt eccer olyan (még az elején), hogy diákoknak ingyen hozzáférhetővé teszik az windoze XP-t, + asszem még 1-2 szoftvert. Aztán jött a v2.0, amely szerint ki kell csengetni egy 5000 forint könyéki összeget kemény magyar valutában, én meg csak álltam leesett állal az üzletben, miközben az eladók egyszerre röhögőgörcsöt kaptak, amikor beállítottam, és egy diákkal kértem az ott vételezett géphez a szoftvert. Az upgradelt verzió valamivel humánusabb, asszem kb. 3600 Ft-t kell lepengetni, + fél évig havonta olyan 500-at... ez most körülbellüli adat, mert ugyan egy jó mérnök megjegyzi a számokat, de én még nem vagyok mérnök, csak jó... ;)
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Spórolós topik
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Kolink Stronghold Seasonic 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest