- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lypen99
aktív tag
válasz
Aprósólyom #85630 üzenetére
Persze értem, én is olvastam már hasonlót, külföldi fórumon amit te írtál DDU is benne volt meg hozzá a minidisplay vezérlő resetelése. (Ugráló-táncoló Darth Vader, SSJ-s Gokura nem fanyalgott
)
-
lypen99
aktív tag
válasz
Aprósólyom #85628 üzenetére
És @ricsi99:
Bátyám gépe, tehát én csak segítségkérésért vagyok itt.
Ha többet tudok mondani fogom. A BIOS-s témára rákérdeztem nála.
Szerk.: sztori:
Kapott új gépházat, kivette (átpakolta szabályosan(!)) és ahogy belerakta azóta kezdődött. A VGA-n a minilcd-n van egy alapkijelzés, amire ő custom GIF-et állított be, de azt mondta olyan mintha egyszerre akarná mindet lejátszani.
Szerk2.: a VGA-t tesztelte, performanceban nincsen gondja, tehát ugyanúgy hozza az FPS számokat mindenhol. (hőfok is stimmel, még jobb is a gépház miatt)
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy kis bibi a VGA-l újratelepítés után.
Feltöltöttem YT-re, könnyebb lesz.
Itt a link. [link]Van ötletek az orvoslására?
-
lypen99
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 3537 (i3, Intel HD, Radeon 8670M).
Mind a kettőnek megvannak a driverei mégse engedi a fényerő csúszkát!
Driver hiba, kijelző nem lehet mivel 7 éves és gyárilag is így jött.Win 10 alatt van ez, Linux alatt nyilván nincs.
Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest