- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Magisk
- Telefon javítás, szervíz!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szucsi
őstag
válasz
Aprósólyom #85164 üzenetére
Köszönöm. Vajon mi az a gpu, ami elviszi a qhd felbontást 75hz-en?
-
szucsi
őstag
Sziasztok, ezzel a processzorba integrált vga-val ezt a monitort szeretném meghajtani. A monitor natív felbontása Qhd, a frissítési ráta 75hz. Úgy tűnik, 60Hz az egyetlen opció ezzel a vga-val natív felbontáson, abban kérek segítséget, hogy vajon ebben a vga-ban ennyi van, vagy tudja a 75hz-et, csak én bénázok el valamit. Több driverrel próbálkoztam, semmi. A processzor adatlapján nem találtam támogatott felbontásokat / frissítési rátákat. Köszönöm!
-
szucsi
őstag
Sziasztok, egy AMD A8-7600-as processzor, amire az alaplapon keresztül jelenleg a monitorom kötve van. Emellé szeretnék most venni egy GeForce GTX 750Ti kártyát. Az a kérdésem, hogy ha azt szeretném, hogy a játékokon kívül a gép az APU-t használja, játékoknál meg a Geforce-t, a monitorra két külön bemenetre két külön kábellel kell, hogy kössem őket? Vagy hogy van pontosan ez, a Geforce jelét kivezethetem ajelenleg használt a laplapi HDMI kimeneten? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest