- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceman821
tag
válasz
kolopele #92023 üzenetére
Neten nézeggetem (melóba ráértem
) találtam róla Reddit posztot, bár ez kimondottan a 9070-es szériáról szól. A lényeg, ha jól értetttem, az ilyet bizonyos alkalmazások hardveres grafikus gyorsítása okoz, amit érdemes kikapcsolni a poszt szerint. (Chrome és discortot említi) Nah meg hogy a 25.3.2-es drivert kell telepíteni.
Este hazamegyek melóból és kipróbálom, hátha tényleg csak ez a gond. -
Iceman821
tag
Sziasztok. Kérdésem lenne. Kedden jött meg a PowerColor Red devil 9070-em. Tegnap olyat csinált a gép, hogy mint amikor a VGA drivert telepítjük elsötétedett, majd visszajött, utána elsötétedett megint visszajött a kép a monitoron. Gép nem fagyott le. És ezt többször is eljátszotta. 3dmark tesztet lefutattam rajta az is lefutott gond nélkül, nem fagyott ki a gép.
Valami ötletetek van esetleg? VGA, kábel, vagy monitor? Vagy csak szoftveres?
Előre is köszönöm. -
Iceman821
tag
Sziasztok.
Kérdésem lenne, valakinek van XFX rx 6750 xt-je mi a tapasztalat vele mennyire jó? Hűtése milyen? Stb stb. -
Iceman821
tag
válasz
Rottweiler89 #89272 üzenetére
Találtam egyet, holnap beviszem hozzá, beszéltem vele írta is, hogy milyen hőpadot, meg milyen pasztát használ szóval vele szerintem nem lesz gond. Teszt közben felment a venti 63%-ig nah akkor már gondoltam, hogy gebasz valami és gyorsan le is lőttem a tesztet, hogy ne melegedjen tovább, a gépből meg kivettem nem is használom.
-
Iceman821
tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Adott egy Rx 6750 Xt amit szervízben újrapasztáztattam. Nah már most beleraktam a gépbe neki engedtem a tesztet kb 1 perc után a hotspot 113 fok volt így le is lőttem gyorsan a tesztett. Újra pasztázás előtt se volt ennyi és állítóla kemény volt már a gyári paszta alatta. Mit b@sztak el? Mert nagyon idegesít a dolog. -
Iceman821
tag
válasz
DaFunk1511 #87807 üzenetére
Szia
Én is tőlük vettem a gigabyte rx 5700xt-t nekem az órsjel nem megy 1300Mhz felé. Ma hívom fel őket nem kisérletezgetek vele. Bár én még 8.-án megrendeltem mert karácsonyi ajándéknak volt szánva. Szóval a 14 napból már lehet kicsúsztam. -
Iceman821
tag
válasz
5leteseN #87787 üzenetére
Pénteken tudom bele rakni az én saját gépembe és ránézek mi van vele.
Nézem a calculátort hát érdekes, hogy eszerint egy 7600X-nél 7,9% hiányzik a prociból az 5700xt-hez... HMTeszt alatt amúgy 99% a VGA kihasználtság szóval nem hiszem amúgy hogy olyan sok hiányozna hozzá amúgy. Igazából van rá 1 év gari szóval ha nálam se működik ahol egy 6700XT elmegy akkor küldöm is vissza.
-
Iceman821
tag
-
Iceman821
tag
Sziasztok.
Vettem, egy használt rx 5700xt-t tesztek alatt azt tapasztaltam, hogy a gpu órajel max 1300-1100 Mhz-ig megy fel fogyasztás kb 90W gpu-z szerint gyári bos van rajta több drivert is kipróbáltam mindnél ugyanez volt, hogy a gpu órajel nem ment fel.
Előre is köszi a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
- Anime filmek és sorozatok
- Hardcore café
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest