- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balcsy
aktív tag
Sziasztok. Múlthéten újra raktam az op.rendszert és még akkor felraktam az Afterburner-t. Nem is volt semmi baj, ma viszont bekapcsoltam és a ventilátort egyből felhúzta 49%-ra. Holott mindig is 40-en volt.(XFX GTX 280) A vga átlagba olyan 50 fokos szokott lenni és most sem volt több, most már lement 48-ra venti viszont maradt 49%-on. Valószínűleg semmi komoly nem lehet viszont kicsit aggódom. Szerintetek?
-
balcsy
aktív tag
válasz
Süni 1985 F #2449 üzenetére
Köszi a válaszokat gabo9201,RootRulez,Gyufaaa,Süni 1985 F!
Tudom hogy korszerűbb 560 Ti mint fogyasztásban mint hát szinte mindenben mert hát nem is tudom majd 2 évvel fiatalabb. Csak egyik srác annyira erőlködött hogy húzzak már el a gtx 295 el mert az 560 ti körökkel veri.Na most én tudtam hogy körökkel azért már csak nem de valahol egy szinten van 295 560 hoz.
-
balcsy
aktív tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdés. Melyik az erősebb GTX 295 vagy 560 Ti? Néznék róla teszteket de nem sokat találtam amin mind2 rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Gaming notebook topik
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest