- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
todie
tag
válasz
Borisz76 #71395 üzenetére
vga: radeon 4770
tv: panasonic 50x10e plazma. felbontas 1366x768
kabel: hdmi
win: win10 pro 64bitwin 7 alol semmi baj nem volt. overscannelni kellet, kepernyo atmeretezes Catalyst Control Center alol. volt egy csuszka a hdtv fulon, azt addig lehetett huzni, mig a kepernyot tokeletesen kitoltotte az asztal. win10 ala nincs CCC.
nem a tv-n kell allitani, sosem ott kellett.
-
todie
tag
válasz
Dreamshake #71392 üzenetére
igen, a tv-n nincs mit allitani.
-
todie
tag
udv!
erdeklodni szeretnek, hogy ATI kartya eseten windows10 alatt hogy lehet beallitani azt, hogy a tv-n teljes kepernyot kitolto legyen a jel. win7- es minden korabbi windows alatt overscan volt a megoldas catalyst-bol, de win10 alatt nem talaltam ilyen opciot.
elore is koszi!
-
todie
tag
válasz
Komplikato #19500 üzenetére
koszi! megnezem amit az elozo hsz-edben irtal, a dvi-hdmi anomaliarol annyit, hogy nem igaz, vagy legalabbis nem mindegyik kabelnel.
van egy masik gepen, abban hd4770 vga kartya van 2 dvi kimenettel, ott is dvi-hdmi kabelt hasznalok es siman kimegy a hang, pedig utolag vettem azt is es nem amd/ati, hanem noname.
-
todie
tag
sziasztok!
van egy ati hd4200-as integralt vga-val rendelkezo gigabyte alaplapom. az alaplapon levo dvi kimenetre dugtam a dvi-hdmi kabelemet es igy kotottem ossze a multimedias monitorommal.
ugy tudom, hogy ez a vga mar tud dvi-n keresztul hangot kuldeni, de nem talaltam meg, hogy hol lehet ezt beallitani.ebben kernem a segitsegeteket.
elore is koszi!
-
todie
tag
sziasztok!
egyik ismerosomnek, van egy gigabyte ga-6vem alaplapos konfigja. a lap integralt videokartyaval rendelkezik, illetve rendelkezett, amig a ki nem huzta a dsub kabelt becsavarozott allapotban... tokostul.
idokozben sikerult szereznem egy pci-os vga kartyat, amit be is raktam, monitor rakotve, azonban ekkor szembesultem azzal, hogy nem kuld ra kepet.
a kerdesem ehhez kapcsolodna: meg lehet e oldani, hogy a nem integralt kartyara kuldje ki a kepet a gep, anelkul, hogy az alaplapi integralt kartya csatijarol kene valamit inteznem BIOS-on keresztul, mert ugye az nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest