- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
4090-hez az adapterem 4 tápcsatit tud fogadni.
Mi a jobb táp szempontjából? 2 v 4 kábelen keresztül rákötni az adaptert? EVGA 850 GQ tápom van. -
Dr V
őstag
válasz
Lalikiraly #91952 üzenetére
Tuti halott lesz sajnos
Erre keress rá, ha érdekel a téma: red light of death 3090 FTW3 -
Dr V
őstag
válasz
Lalikiraly #91942 üzenetére
Win betölt, hangszóróból hallani az üdvözlő hangot.
-
Dr V
őstag
válasz
Lalikiraly #91934 üzenetére
Abszolult nincs kép.
1 rammal próbálkoztam, bios elemet kivettem, tépot is lekapcsoltam resik között.
Működés közben, win alól ment el a kép hirtelen, előjel nélkül. -
Dr V
őstag
válasz
Lalikiraly #91931 üzenetére
Alaplapra direktbe kötve se ad képet
Majd benézek a blokk alá, hátha látni valamit és menthető. -
Dr V
őstag
válasz
Lalikiraly #91929 üzenetére
Erről a műhelyről nem is hallottam, tudsz róla írni? Lehet, h fog kelleni, munka után szétkapom a gépet és tesztelem.
-
Dr V
őstag
válasz
Lalikiraly #91927 üzenetére
Egyelőre semmi.
Holnap leengedem a vizet, direktbe berakom, h a risert ki tudjam zárni.
Kábeleket a hiba után mozgattam, újra csatlakoztattam, de eddig semmi. -
Dr V
őstag
válasz
Lalikiraly #91925 üzenetére
Mind a 4 monitorcsatlakozó tesztelve, slot sajna nem lesz egyszerű, merevcsöves vízhűtés miatt, de az lesz az utolsó lépés.
Slotot félig tudtam tesztelni, raiser kábelét átdugtam, de eddig hiába. -
Dr V
őstag
Sziasztok!
3090-em egyszercsak nem ad képet, biost sem. Kábel monitor tesztelve, azok jók.
Évek óta használom, full vízhűtéssel szépen, nem forrón teszi a dolgát.
Most Davinci Resolve futott, de még csak tanulom, nem rendereltem, szóval terhelést sem kapott. Tápom 850-es minőségi.
Jelenleg vertical pozícióban van, riser kábelt próbáltam másik alaplapi slotban is, nem lett jó. Merev csöves rendszerem van, így most kissé bonyolult lenne berakni a VGA-t közvetlenül az alaplapba. Alaplapi VGA led jó ideje pirosan jelez, de ettől még hibátalnul ment minden. Pár napja volt vmi win frissítés, VGA driver legfirsebb.
Bármi ötlet, h mi lehet a gond, mit próbáljak még meg? -
Dr V
őstag
Sziasztok!
Afterburnerben a curve editornál beállított értéket nem veszi be, visszaugrik az eredetire.
Nem tudjátok, h melyik fájlban lehetne a megadott értékeket kézzel beírni? -
Dr V
őstag
Sziasztok!
VGA vásárláson töröm a fejemet. Jelenleg fullHD-ra, kéne kártya, de később 2k-ra tervezek váltani. 3570k+16gb ramom van, ez maradna a továbbiakban.
Maxon menjen minden min 60fps környékén.
Eddig a 1070ti-n gondolkodom, azzal sokáig ellennék. Melyik változat a legjobb belőle vagy mit ajánlotok helyette? -
Dr V
őstag
Sziasztok!
VGA vásárláson töröm a fejemet.
I5 3570K mellé kéne. Egyenlőre fullhd monitorom van, de később lehet, h egy 2560asra lecserélem.
Tudom h, a ez az iparág folyton változik, de hosszabb távra tervezek, nem akarok jövőre VGA-t cserélni.
A radeon R9 380X mennyire felelne meg a számomra? -
Dr V
őstag
Sziasztok!
Egy ideje már nem követem a vga piacot. Érdemes r9 290et venni hardveraprón vagy jön ki a valami gyökeresen új radeon a közeljövőben? PL kisebb csíkszélességgel készülő vagy dx12-t tudó kártya...
-
Dr V
őstag
Üdv!
Van valahol egy összehasonlító lista, h melyik R9 280X között mi a különbség? Tehát SAPPHIRE 21226-00-40G vs SAPPHIRE 21226-00-50G
-
Dr V
őstag
Azt hogy lehet kimérni, ha a venti szabályzója tönkrement? 4 kábelesek a ventik.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Az alaplapom meghibásodott, nem volt hang és a VGA ventije is csak 100%on pörgött.
Most megvan az új lap, garanciában cserélve lett, de a ventik nem szabályozhatók még mindig. Egy sapphire 7850ről van szó. SZabályozni a CCCben próbáltam a ventit, de semmi eredménye. Húzásra úgy tűnik, hogy reagál, de hamarosan le fogom tesztelni az Unigie Heavennel. -
Dr V
őstag
Üdv!
Mit eredményez egy modern, pci e 3.0 egy régebbi, 2.0 v 2.1es pci e ben történő használata? Azonkívül, h lassab lesz a vga.
-
Dr V
őstag
Üdv!
Ega sapphire 4890est hogy lehetne rávenni videó konvertálására? Milyen program kéne hozz? Az avivoval nem akar sikerülni sehogysem. Esetleg valami más program, mint az avivo?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest