- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TeeBeee
tag
válasz
agressiv #20480 üzenetére
Legújabb fejlemény:
Azt elfelejtettem mondani, hogy 1 hete újraraktam a win7 64bitet. Előtte még a catayst driver 12.1 volt, most meg a legfrissebb 12.8.
Letöröltem ,felraktam a régi verzsönt és hát most úgy néz ki, hogy jó.
Lementek a 3DMarkok, mindjárt futtatok egy 1órás rfactor2 versenyt (merthogy az azonnal megfagyott) és ha ott is jó akkor elképzelhető hogy a legfrissebb ati driver összeakadt valamivel......vagy valami ilyesmi -
TeeBeee
tag
válasz
agressiv #20467 üzenetére
Na túl vagyok pár vizsgálaton:
Ismerőshöz átvittem a VGA-t, neki 700W táppal gyönyörűen ment. Játékok, 3DMark 06 és 11 egyaránt. Ami érdekes, hogy hazajöttem és átszereltem a VGA-t a PCIx4 slotba és láss csodát nem akadozik, lefut a 3DMark is.
Szétszedtem a gépet darabokra, kompresszorral kitakarítottam, egy kis WD40-el megfújkáltam az x16 slotot de semmi. x4-en jó, x16-on nem.
Akkor most mi van? Kizárhatjuk a VGA-t és a tápot is? Képes egy PCI E x16 slot úgy meghalni, hogy amúgy semmi baja (HD filmek stb mennek) csak ha nagy igénybevételnek van kitéve a VGA akkor megfagy? -
TeeBeee
tag
Sziasztok!
A következő problémámra kérnék tőletek választ/segítséget:
Játékot elindít -> kb 10mp és elkezd szaggatni -> visszatérni a winbe lehetetlen
Mindegy milyen játék, mindig ez történik. 3DMarknál is ez a helyzet, csak ott visszalöki a tesztet és nem fagy meg a gép. Sőt előjött ma egy olyan kép (szintén játék közben), hogy az egész monitor függőleges csíkos (szürke-fehér).
Kicseréltem a vidkarit egy ősrégi 7600gt vagy mifenére ott semmi probléma.
Ez így most egyértelmű VGA problémának tűnhet, de szerintetek nem lehet hogy a táp is gond lehet, hiszen a VGA (HD6870) 2 molexen is kér enni?Prime95 lefuttatva, hőmérsékletek, memória minden normális.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi belépő szinten
- EAFC 25
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest