- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
válasz
bypass|HUN #61355 üzenetére
Eszméletlen ami itt a radeonokkal folyik én is ventit cserélek a 7850-en. Arra figyelj , hogy az a venti ami alapon is pörög az ugyanott legyen mint gyárilag.Nálam az a venti a vrm-et hűti. Nagyon sok ventillátornál amit néztem ebayen fel volt cserélve a két venti , és a terhelésre bekapcsolót tette a helyére, ami nem tesz jót a kártyának.
-
olle
senior tag
válasz
bypass|HUN #61358 üzenetére
Az a baj hogy alkatrészekkel nem foglalkozik senki. Pláne nem régi eszközökhöz. Itt az az elv érvényesül hogy vesznek egy újat. Még mindig az ebayes a legolcsóbb megoldás ami tuti is.
-
olle
senior tag
válasz
bypass|HUN #61355 üzenetére
-
Buci21
addikt
válasz
bypass|HUN #29017 üzenetére
Az 50 fok asztalon picit sok, de nem fog neki ártani, régi kártya végülis gyengébb energiagazdálkodással, szóval nem meglepő. Ha csak 10 foggal emelkedik, azaz 60-65C játék alatt, akkor az nagyon jó, semmi baja nem lesz tőle, bőven a határon belül van, 80C felett aggódhatsz érte, addig nem kell
(#29018) badogos11:
Szerintem a videokártya elsődlegesként kezeli a TV-d, de nem tudom, mi ezzel a baj. Nekem 2 monitorom van DVI-on, és mindegyiken szokott látszódni a kép. BIOS-ban szerintem erre nincs beállítás, ezt a VideoBIOS kezeli a kártyán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akciókamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest