- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
pkbiker1 #38649 üzenetére
Parancsolj.
Letöltöd, telepíted. Utána reboot, aztán jöhet a kártya driver frissítése. -
Vakegérke
félisten
válasz
pkbiker1 #38645 üzenetére
No, zárj be minden progit, indítsd el. Egyéni (custom) telepítést válassz, a következő lépésnél tiszta telepítést. Így (elméletileg) leszed mindent, ami most a kártyádra vonatkozik, úgy teszi fel az új drivereket. Utána azt mondja, hogy újraindítás, tedd meg, és meg is vagy. Legfeljebb a felbontást kell újra beállítanod.
-
Vakegérke
félisten
válasz
gyáliSanyi #38599 üzenetére
Nincs mit.
Nem akartam VGA-t írni D-Sub helyett.
Nem akarok belebonyolódni, csak mutatom, a D-Sub maga a csatlakozó.
Ami pedig a VGA-t illeti, Video Graphics Array, grafikus kártya szabvány. 320x200 vagy 640x480 pixeles felbontást, és 16 vagy 256 szín megjelenítését teszi lehetővé. Ha azt mondja valaki, hogy VGA, a kártyára gondolok. -
Vakegérke
félisten
válasz
gyáliSanyi #38597 üzenetére
Ha rosszul mondom, majd kijavítanak a nálam okosabbak.
A D-Sub analóg, a DVI digitális. Az átalakító fölösleges, mi több, ront a minőségen. DVI-DVI, és kész. -
Vakegérke
félisten
Szia!
Parancsolj.
Ha gondod lenne a nyelvvel, használd a Google fordítót. -
Vakegérke
félisten
válasz
InterFox #38548 üzenetére
Ez a topic kapóra jön neked. Itt megmondják a frankót.
-
Vakegérke
félisten
válasz
#34322688 #38546 üzenetére
Itt a következőket olvashatod:
Integrated HD audio controller
Output protected high bit rate 7.1 channel surround sound over HDMI with no additional cables required
Supports AC-3, AAC, Dolby TrueHD and DTS Master Audio formatsSzóval úgy néz ki, hogy igen, feltéve, hogy a monitor rendelkezik hangszórókkal.
De miért nem olvasod el a kártyád gépkönyvét? Az a mérvadó, nem pedig az, amit mi mondunk. -
Vakegérke
félisten
válasz
wolfman #38300 üzenetére
Driver Sweeper
Elméletileg csutkára letakarítja a meghajtót a gépedről, aztán tisztán telepítheted az újat. -
Vakegérke
félisten
válasz
Zoli54213 #38229 üzenetére
Távolítsd el a Catalystot, aztán futtasd a Driver Sweeper-t. Ez a progi csutkára kiszedi a nem kívánatos maradványokat.
Use the official uninstaller(s) of the driver(s) you want to uninstall.
Reboot your PC in Safe Mode.
Use Driver Sweeper and select what to clean.
Press the clean button.Telepítsd a tuti Catalystot, és remélhetőleg örülni fogsz.
-
Vakegérke
félisten
válasz
DanielLong #38078 üzenetére
Ha jól emlékszem, már figyelmeztetett valaki, hogy 5 percen belül nem illik egynél több hozzászólást írni. A szabályzat is felhívja erre a figyelmet.
Addig jó, amíg a fórumtársak szólnak. Nem molesztálás, inkább megelőzése annak, hogy egy moderátor tegye szóvá a dolgot. -
Vakegérke
félisten
válasz
lacko0123 #37928 üzenetére
Idézet:
12. Jótanácsok, további szabályok:
...
4. Hozzászólás:
...
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után, akkor használd a (Szerkesztés) gombot, ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.Nem rosszindulatból szólunk ilyen esetben. Okulj, kérlek olvasd el a linkelt írást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dinomano #37753 üzenetére
Szerintem a táp elég kell, hogy legyen. Nem véletlen nincs külön tápcsatija a kártyának.
Kártyacsere esetén alap, hogy le kell pucolni az előd maradványait. Ebben segítségedre lehet a Driver Sweeper. Ha megtette a kötelességét, utána pakold fel a kártyád meghajtóját. -
Vakegérke
félisten
válasz
Fecamester #36953 üzenetére
Van BIOS. A 107. oldalt keresd.
"A BIOS segédprogram elindításához nyomja meg az <F2> billentyűt a bekapcsolási önteszt alatt, miközben a hordozható számítógép logó látható a képernyőn." -
Vakegérke
félisten
válasz
MacGyver88 #36863 üzenetére
Én azt hámozom ki elbeszélésedből, hogy az átalakított jel nem áll a helyzet magaslatán.
Próbálj meg állítani a kártya frekvenciáján. -
Vakegérke
félisten
válasz
DanielLong #36752 üzenetére
Nem lehet, hogy CD meghajtó vezérlője?
-
Vakegérke
félisten
válasz
senzaj #36728 üzenetére
Fórumtársunk viszont megvette, holott tudta, hogy semmilyen(!) garancia nincs a kártyára. Ez bizony szívás, mivel bedöglött a cucc. Az eladót nem kell ám rögtön széttépni.
Működött? Igen. Nem vagyok biztos benne, hogy az eladó úgy adta el, hogy át akarta verni a vevőt. Talán egy becserélt kártya volt, amelyről nem tudott semmit, csak azt, hogy elindul, ezért nem vállalt garanciát.
-
Vakegérke
félisten
válasz
medvezsolt #36717 üzenetére
Vidd vissza, és légy kissé erélyes.
-
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #36473 üzenetére
Nem vagyok guru, más bizonyára tudja a választ, és megmondja.
Csak olyankor szólalok meg, amikor józan paraszti ésszel is megoldható a probléma, és nem okozok kárt.
Kiki18: Én mondtam, hogy hézagmérésre jó az eljárás.
-
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #36471 üzenetére
Nem erről beszéltem.
A gap pad vastagságát kéne bemérni, ez a lényeg. Utána már tudod, hogy milyent vegyél. -
Vakegérke
félisten
válasz
800.henrik #36469 üzenetére
Értjük, hogy neked fontos, de Magyar honból honnan tudjuk, hogy Osloban hol kapható bármi is?
Ami pedig a lényeget illeti, paraszti módszert ajánlok. A gap pad helyére megpróbálnék egy papírlapot betuszkolni. Lazán bemegy, kettéhajtom a lapot, újabb próba. A lényeg érthető. Ha van hézagmérőd, pláne jó. Amelyik már épp nem fér be, annak a vastagsága lesz a nyerő.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36384 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
Anaren91 #36375 üzenetére
Még a 70-et is soknak találom.
Közvetlen játék után terheltem a kártyám. Nem tudom, hogy meddig, de közben előkészítettem a pásztortarhonyához mindent.
Íme az eredmény. -
Vakegérke
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36370 üzenetére
Peched volt, ennyi az egész. Ettől függetlenül kár lenne azt mondani, hogy az NVidiák kazán üzemmódra lettek tervezve.
Na, nyomassam a terheléses tesztet? Ha igen, hány percig?
Szerk: Ha túl nehéz a kártya a hűtő miatt, nem árt a hátsó végét valami módon kikötni, felfüggeszteni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Wiz Khalifa #36368 üzenetére
Ezt meg hogy érted? A gépemben egy GTX 650 Ti szolgál. A szobában 24,2 °C van, és láss csodát, no persze terhelés nélkül.
Ha akarod, megterhelem, és úgy is megmutatom, csak mondd meg, hogy hány percet adjak neki.
-
Vakegérke
félisten
válasz
HoReSz1975 #36191 üzenetére
Gondolom, most egy életre megtanultál valamit.
-
Vakegérke
félisten
válasz
HoReSz1975 #36188 üzenetére
Szabad, nem szabad, én egyiket se engedném települni.
-
Vakegérke
félisten
válasz
-Sawyer- #36185 üzenetére
Vesszőparipám a SlimDrivers. Egy próbát megér.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Malachi #36079 üzenetére
Nem tudom, hogy miként keresgél drivert, de valaki azt mondta itt, hogy meglepő módon egész más drivert szedett le neki a (nem emlékszem már, hogy milyen) kártyájához, mint amire számítani lehetett. A lényeg az, hogy megelégedésére történt.
Még valami. Mielőtt kerestetnél vele drivert, a fent lévőt csutkára gyaluld le. Ha Geforce drivert szed le, tiszta telepítést válassz, és (szerintem) csak a képernyő illesztőt hagyd telepíteni, a többi opció elől szedd ki a pipát.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Malachi #36073 üzenetére
A kártyához nincs telepítő lemez? Ha az azon lévő driver is ilyen hibát produkál, akkor próbálhatsz bármit.
Mondok még valamit. Ezt szedd le, telepítsd, megtalálja a legjobb drivert. Még senki nem panaszkodott rá.
-
Vakegérke
félisten
válasz
senzaj #35961 üzenetére
Hadd kotyogjak közbe. A SlimDrivers megkeresi a megfelelő driver-t. Még nem panaszkodott rá senki. Ingyenes.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Wiz Khalifa #35954 üzenetére
-
Vakegérke
félisten
válasz
Mark044 #35795 üzenetére
Nézd, én csak azt mondom, amit először. Csak hibátlan cuccot vennék használtan. Márpedig a hibátlanságról csak úgy tudsz meggyőződni, ha ott vagy a tesztelésen. Ha a partner el akarja adni a gépet, nem sértődik meg, ha ott csücsülsz nála akár órákig, ha tudja, hogy a pénz a zsebedben van.
Gondold meg, sokat veszthetsz időben, szaladgálásban, pénzben, ha "hiszek neked" alapon vásárolsz. -
Vakegérke
félisten
válasz
1 among many #35621 üzenetére
Így már értem. Sajnos nem tudok rá megoldást.
-
Vakegérke
félisten
válasz
1 among many #35619 üzenetére
Nem tudom milyen célra kell, de ha csak nézegetni, vagy egyéb egyszerű funkciókra, akkor ajánlom az IrfanView progit. Egyetlen gombnyomással forgathatod a képet kedved szerinti irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tomato firmware
- Formula-1
- Elite: Dangerous
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Cipő topic
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest