- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fixer92
aktív tag
válasz
leonel #14921 üzenetére
Még annyit tennék hozzá a dologhoz, hogy egy GTX 670 el is elég messzire mehetsz játékok terén.
Egy kis olvasnivaló. -
fixer92
aktív tag
válasz
Superleggera #14919 üzenetére
NM
-
fixer92
aktív tag
válasz
Superleggera #14917 üzenetére
Lehet, hogy megy vele, de én tutira nem tenném rá a komplett gépemet, mert ha behal vihet magával mindent....
Inkább várj míg lesz pénzed tápra.(Ez olyan mintha a F1 es kocsikat a legsz*rabb üzemanyaggal hajtanád. Megy vele lehet de....)
-
fixer92
aktív tag
válasz
Superleggera #14913 üzenetére
Én oda azért már beruháznék egy FSP re. Ezzel tuti nem lesz gond.
-
fixer92
aktív tag
Üdv
A következő lenne a problémám. Van hogy gondol egyet a gép (szerencsére nem sűrün) és lefagy. Majd 2 percen belül észheztér és kiírja, hogy az nvidia képernyőillesztő nem válaszolt majd helyreállt. Olyan mintha hibás lenne a videokártya, de nem az többször is lefuttattam a 3dmark06 ot, és a Furmark is ment kb 15-20 percig hiba nélkül ott azért csak előjött volna. Eddig 2x csinálta, mindkét alkalommal youtube os video alatt mikor belepörgettem. Azóta vettem ezt észre mióta frissítettem a videokártyám driverét a jelenlegi legújabbra (szintén a youtube miatt frissítettem mert némely video helyett csak zöld kép volt végig, de a hang ment). Ma letöröltem és felraktam újra, azóta még nem csinálta.
Van valakinek ötlete, hogy mi lehet ez?
Gép ami lényeges:
Asus GTX560Ti
FSP Aurum 500W
Giga Z68X-UD3H-B3 lap. (adatlapomon ott a többi)Kösz a válaszokat előre is!
-
fixer92
aktív tag
Üdv
Szerintetek Gtx 560 ti nek furmark alatt nem sok a 81°C?
Asus DCII verzió.
FIfa 11 alatt 64 °C
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Nyaralás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest