-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
tag
A két nappal ezelőtti RX570 telepítés után amit feljebb megosztottem akadt még egy kis gondom. Az a gond, hogy addig nem ad képet a kártya amíg a win10 bejelentkezési képernyő meg nem jelenik. Nincs a boot alatt kép és a biosba se tudok belépni. Próbáltam a kártya másik portjába és az alaplapiba is dugni azon keresztül sincsen kép. Olvastam, hogy a freesync is bezavarhat, de akkor se működik. Ha kiveszem a kártyát akkor alaplapi porton keresztül minden normálisan működik. Be tudok lépni a biosba, van kép. Letiltom az integráltat a biosba majd vissza a kártya és ugyan az. CSak akkor van kép ha a win bebootolt. Ettől függetlenül működik a kártya, de zavar ez a dolog. Nem mintha minden nap biosba akarnék ugrálni, de ha kell akkor nem akarok kártyát kivenni. Kifogytam az ötletekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Óvodások homokozója
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- További aktív témák...
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest