- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
megalith
csendes újonc
Igaz az, hogy a Lenovora csak papíron van garancia?
Ha egy használt Sandy Bridges laptopot vennék, akkor abban az esetben:
Nem fog rajta hamar kimúlni a merevlemez, illetve nem lesz harmatgyenge az akku?
Különben pedig:
Melyek azok a legkorábbi üzleti laptopok amikre van USB 3 és ac típusú wifi egyben? -
megalith
csendes újonc
Üdv mindenkinek!
Azon vacillálok, hogy ha van egy adott pénzösszegem, akkor abból egy új, belépő szintű Probookot vegyek, vagy egy használt üzleti notit a Probook-on kívül? Egy csöppet szemeztem a Fujitsu Lifebookkal, nem tudom, hogy az megéri-e? Úgy hallottam a Lenovora csak papíron van garancia. Nem tudom a Fujitsuval is így van? Különben meg, ha ezeket nem venném, akkor HP vagy Dell éri meg, gondolom, mert azokat könnyebb lehetne szervizelni, mivel nyugati márka.
Ezekbe az kavar bele, hogy nem tudom, megéri-e, hogy Sandy Bridges processzoros laptopot vegyek? Nem fog rajta hamar kimúlni a merevlemez, illetve nem lesz harmatgyenge az akku? Meg talán az is beleszámít, hogy nincs rajtuk USB 3.
Ellenben az újabbakra, mint amilyenek a mostani Probookok, azokra csak Windows 10et lehet tenni, mert Windows 7 vagy 8.1re már nem jön update, a régebbi processzor miatt.
Csak általános felhasználásra lenne, dolgozat írás, film, videó nézés, irodai programok és lesz hordozva is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest