- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
mindenféle progi nélkül mennie kell a toucpadnak,csak a görgetéshez kell progi!a HOT KEYS meg a kikapcsoláshoz,semmi máshoz...a driverek sorrendje mindegyiknél tök mindegy,ezt egyszer valaki leírta,aztán el is terjedt,én össze-vissza telepítem őket,és csak a végén engedem újraindítani az egész rendszert!
-
ravail
senior tag
Nem hiszem, hogy gondot okozhat a touchpad-nál a driver felrakási sorrend.
A BIOS-t nézted már? Ezen a video-n láthatod az "Internal Pointing Device" (Belső mutató eszköz = touchpad) opciót, aminek <Enabled> (engedélyezve) állásban kell lennie. -
ravail
senior tag
Ha nem szereltél még laptopot, akkor csak óvatosan!
Itt van pár kép, ami alapján biztosan fel tudod emelni -szerintem- a billentyűt. Ehhez különösebb bontás nem szükséges.
A narancssárga felítrattos "Keyboard cable connector" -os képen középen éppen látszik a touchpad csatlakozója. Az a pici kb. 1cm széles szalag kábel, egy hasonló rögzítés kialakítással mint a billentyűzet szalagkábele. Azt ellenőrízd, hogy a helyén van e, és hogy jól, a jelölésig be van e dugva a csatlakozóba. Ha igen, akkor sajnos elő fordulgat, hogy elromlott a touchpad.
De mielőtt ehhez hozzá kezdesz: A BIOS-ban engedélyezve van a touchpad? Mert ha nincs, akkor is lehet ilyen gondod, bár akkor lehet, hogy nem menne a kapcsolgatása sem. Na ezt így most nem tudom. -
-
Nem hinném hogy gond lenne, de üresen nem szabad elrakni az akkut, ha nem használod. Nem tesz jót a celláknak, hogy üres. Meg ha úgy van, 5-6 hónaponta nyugodtan nullázd ki az akkut és töltsd fel. Szerintem ha a program fel van telepítve akkor ott megtudod oldani ezt. Nekem a Lenovo.hoz van ilyen programom. Persze ez cask akkor él, ha sűrűn használod az akkut.
-
Ha nem használod legyen kb 40%-ig feltölte, legyen igen hűvös helyen, nem fagyasztóban de valami hideg helyen. Mondjuk spejz, stb. Havonta egyszer töltsd fel és merítsd le. Ne használd úgy, hogy tele van az akku és még 220-ról is megy. Nem tudsz vele mit csinálni, 500-800 töltés után úgy is kidobod, mert elgyengül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest