- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheld
senior tag
Vicces volt :d megírtam a hozzászólásom, elolvastam a tiéd, válaszoltam a tiédre, mire törölted, majd én is töröltem, most megint módosítottad HEEEH??? Nézemmmivan?
Egy oprendszert lehetetlen használni két különböző környezetben. Két asztali gép között, ha csak a processzor, vagy a memória mérete változik, (tápegység, optikai meghajtó meg maga a ház sem kezelhetetlen változás), akkor megoldható. Ha az alaplap változik csak, akkor már ütközések lesznek, és akkor nem beszéltünk még, ha különböző proci gyártók gépeit szeretnéd közös oprendszerrel használni. Gondolj csak bele. Sata mód... IDE kompatibilisről elég ha átrakod AHCI-re már elszáll a rendszer.
Ez Windows-al kivitelezhetetlen. A másik lehetőség a Linux. Pl.: Ubuntu Live. Az működni fog, de gyors nem lesz, mire a DvD-ről vagy CD-ről bebootol. Az általam leírt megoldás járható út szerintem.szerk.: Ha AMD-s notit vásárolsz sem megoldás, mivel abban is más lesz az alaplap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóhifi
- Autós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Házimozi belépő szinten
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magyar az űrben
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged