- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Varesz_86
aktív tag
-
Laszmen
aktív tag
válasz
Impressa #3986 üzenetére
Nem! Néztem a hangot, de azt gondoltam hogy ez gyárilag ilyen "stereo" utánanéztem, és ez elvileg 2.1, de nálam csak 2.0.. VLC-vel sikoltozik a hangszóró, de a mély az hallgat.. olyan tesztelő program kellene, amiben 2.1-re van opció, mert eddig csak olyant találtam ami Stereo, vagy 5.1 illetve 7.1 opció van..
-
-
Rivaul
addikt
válasz
Impressa #3207 üzenetére
Eredetileg megnemmondom
Használtan vettem s win7/8 üzemelt rajta eddig. Igazából annyira nem zavar mert eleget vagyok előtte ahhoz hogy újraindítsam csak érdekelt hogy egyedi eset-e mert ha az akkor ha lesz hangulatom átnézem.
A vga driver probléma jobban aggaszt sajnos
-
-
surgyi
senior tag
válasz
Impressa #2430 üzenetére
Lehetséges, bár van egy teszt erről gépről a Laptopkalauz oldalon, és elég jó üzemidőket írtak rá.
Idézem: "
Az akkumulátor 6 cellás 4100mAh-as (10.8V). Minimális fényerővel, minimális fogyasztással 7 óra 10 percet üzemelt. Közepes fényerővel és hanggal, DivX film lejátszása közben, viszont már soványabb 4 óra 30 percet ment az IdeaPad G580."Aida szerint 0% az akku-m elhasználódás mértéke, tehát ez is kizárva.
-
surgyi
senior tag
válasz
Impressa #2428 üzenetére
Szia!
Optimus szerint az integrált grafikát használja, csak a játék alatt az nVidia-t.
Lenovo Energy Managment - Energiatakarékos üzemmódba van állítva, cpu nem is nagyon megy 798Mhz fölé, csak ritkán 1GHz környékére, és 20-30%-os kihasználtsággal! Képernyő eggyel a közepes fényerő alatt.
-
kovadika
őstag
válasz
Impressa #2347 üzenetére
Melyik zöld számra gondolsz, mert itt rengeteg szerviz és telefonszám van. Ezek szerint ezek a szervizek már nem élnek?
Amúgy hogy megy náluk a gari? Én elpanaszolom e-mailben vagy telón, hogy mi bajom és jön a futár elvinni?(#2348) Dell XPS
Köszönöm, próbálgatom én is, de más okból is szükségem van a szerviz elérhetőségére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Steam topic
- Dune: Awakening
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest