- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
csƵ
addikt
válasz
szabonagyur #19725 üzenetére
Rendben, és lehet gari elvesztés nélkül merevlemezt és memóriát cserélni?
-
válasz
szabonagyur #19725 üzenetére
az is pénz
-
dragon1993
őstag
válasz
szabonagyur #19671 üzenetére
Fujitsu A544 -nél a W7 alatt a wifi nem hoz 22 mbitnél többet. Egyik driverrel igen de akkor kifagy a wifi
W8-as driverrel viszont hozza a maxot. -
taip
senior tag
válasz
szabonagyur #19693 üzenetére
Szeretem tudni, mi történik.
Szerintem az lenne az ideális, hogy megbeszéljük, mikorra vigyem be erre az 1 órás melóra, nem pedig ott dekkol szegény a sorára várva.
Bocs, de muszáj megnyugtatnom magamat.
-
D5
aktív tag
válasz
szabonagyur #19673 üzenetére
Ok, köszi azért!
Megyek a másik topicba.
Üdv. -
D5
aktív tag
válasz
szabonagyur #19671 üzenetére
Találtam egy ilyet: LENOVO Z50-75
Megírnád kérlek a véleményed?
Erre tudok tenni win7-et alapból? (Úgy, hogy ne kelljen a biosba babrálni.) -
D5
aktív tag
válasz
szabonagyur #19665 üzenetére
Köszönöm, akkor annyi a rendelésnek.
-
SN2O
aktív tag
válasz
szabonagyur #19657 üzenetére
Megszívtam akkor
-
d@minator
addikt
válasz
szabonagyur #19643 üzenetére
Pont fordított sorrendben lettek feltelepítve. :-)
Érdekes, hogy amikor felraktuk a szűz Win 8.1-et és kiraktuk az Ez a gép (sajátgép) ikont akkor az kicsi volt. Aztán egy picit megnőtt minden magától. Nyilván a lomtár is de az nem tűnt fel. Telepítés után csak ez a két ikon volt.
Utána raktuk fel a drivereket. A betűk élesek pl. a böngészőben meg a windowsban de nem mindenhol. Pl. az eszközkezelőben homályos és a CD-s drájverek telepítésekor is találkoztunk homályos ablakkal.
Az asztali gépemen fHD monitor van ott nincs ilyen probléma.Szerk. :Most, hogy említetted a nagyítót... azt vettem észre, hogy a "Megjelenés / Az összes elem méretének módosítása" csúszka nekem alapon van a laposon meg középen...Mi ezt nem állítottuk középre. Majd rácsörgök a gazdájára, mert már elvitte.
-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur #19633 üzenetére
Vágod?
-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur #19633 üzenetére
Olvasd el megegyszer. A sleep mod mar a bios frissites elott sem mukodott. Ezert is csinaltam tobbek kozott a bios frissitest. Hatha az megoldja
"Egyszer csak az történt, hogy szokás szerint lehajtottam a fedelet, a gép elaludt, a kis kék led lassan villogott. Legközelebbi használatkor megnyomtam a power gombot és a háttérkép jött be, mindenféle bejelentkezés nélkül és ennyi kb. A HDD ledje nagyon halványan világít folyamatosan és ennyi. Power gomb hosszan nyom és kikapcsol gép. Van olyan is, hogy sleep módból még a bejelentkező képernyő is bejön, beírok kb 3 karaktert a passwordhöz és kifagy. A lényeg sehogy nem indul el sleep módból.
Ami még fontos: csak ezek után csináltam egy bios frissítést, mivel közben kijött. -
samgar
őstag
válasz
szabonagyur #19630 üzenetére
Nincs koze, mivel a bios frissites elott sem indult sleep modbol ha elolvastad rendesen. Azert irtam harom helyre mert nem mindenki olvassa az osszes topikot. Vagy szerinted igen?
-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur #19624 üzenetére
Nem irja le semmi. Adott egy samsung sw updater program, ami jelzi, hogy elerheto az uj bios frissites en meg elinditottam. De mint emlitettem semmi koze a problemahoz. Mar elotte megvolt.
Nem en pattogtam. Csupan egy forumon sem (nem csak mobilarena) tudta senki megoldani a problemat) Te inditottal a teleszemetelessel. Ez szerintem nem az. Csupan leirtam erthetoen a problemat. -
samgar
őstag
válasz
szabonagyur #19621 üzenetére
Tehát röviden ezért írtam be több helyre. Mert észosztáson kívül semmire sem mentem. Pl: szemetelés... Azért majd írj, ha tudsz valami okosságot is...
-
samgar
őstag
válasz
szabonagyur #19621 üzenetére
Probalom tobb helyen felvetni, mivel alig akadt ra valasz. Semmit nem irt, csupan felfrissitettem, mivel adott volt a helyzet. De a gondok mar elottebkezdodtek, mint emlitettem.
-
SN2O
aktív tag
válasz
szabonagyur #19608 üzenetére
Hát a linkelt oldalon 1hó garanciát adnak...inkább felejtős azt hiszem
Máshol nem kapni? -
norci6
csendes tag
válasz
szabonagyur #19546 üzenetére
Köszi szépen !
-
Atos23
senior tag
válasz
szabonagyur #19521 üzenetére
Sajna nem. Ez nekem is teljesen hihetetlen volt.
-
Vangelis
félisten
válasz
szabonagyur #19494 üzenetére
Ki van szedve. dvd van csak benne direkt.
Az felpörög.
-
Vangelis
félisten
válasz
szabonagyur #19492 üzenetére
Sajnos már így kaptuk....
Tudom, hogy nem szokott elromlani...de hátha elbaxták.
-
total90
veterán
válasz
szabonagyur #19487 üzenetére
Nem az enyem (az enyemebkben lehet), de a tulaj Photoshopja rinyal, hogy kell neki meg
-
total90
veterán
válasz
szabonagyur #19484 üzenetére
Ez gaz... 2014-es modell es ne lenne lehetoseg? Vagy egy ezer eves HP Compaq nc6400-am (is) es ott is vigan lehet allitgatni, meg nem egy laptopban allitottam mar.
@hulyehp
-
total90
veterán
válasz
szabonagyur #19482 üzenetére
Az nekem ugy szar
Valami lehetoseg manualisan beloni?
-
russel87
csendes tag
válasz
szabonagyur #19442 üzenetére
Köszönöm a választ! Nem szoktam ész nélkül vásárolni! Ez a HP gép nem az enyém, csak én telepítettem fel. Azért írtam ide a fórumba, azt hittem, hogy valami elkerülte a figyelmemet és ezért nem találom! Én még soha nem jártam így, hogy ne találjak hozzá a rendszerhez megfelelő driver-t. A win 8.1-et raktam fel és tökéletesen működik!
Még egyszer köszönöm a segítséget! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
szabonagyur #19461 üzenetére
Sry, akkor félre értettem. Persze, egyetértek, 10 alatt is lesz, aki XP-zni fog, mert neki az az Isten.
DrojDtroll
Erre lesz jó (talán) a 10. -
DrojDtroll
veterán
válasz
szabonagyur #19452 üzenetére
Nekem annyira nem tetszik, de ezen nem érdemes vitatkozni, hogy ki mit szeret használni és miért.
Engem zavarnak az erőltettet dolgok. Pl a csempék, miért nem döntheti el az ember hogy csempét vagy start menüt akar?
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
szabonagyur #19459 üzenetére
Nem erről beszélek és nyilván aki meg is vette, az később is fel tudja tenni, arra értettem, hogy mivel úgyis kivezetik a régebbi rendszert, így mindig az aktuális rendszerre optimalizálnak és azt adják hozzá. Lévén az említett Asus gép nem is volt elérhető W7-tel gyárilag, csak 8-cal, ellenben a VW-hez volt gyárilag 7.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
szabonagyur #19450 üzenetére
Lehet, hogy úgy gondolják, hogy akinek elég ilyen kis gép az jól meglesz a Win 8-al is.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
szabonagyur #19448 üzenetére
Ha a legalsó kategória akkor se döntsék már el, hogy mit használjak. Milyen felfogás ez? Ha Win 7-et akarok használni vegyek drágább gépet?
Pont egy ilyen gépem van. Szerencsére az enyémhez van driver.
-
DrojDtroll
veterán
válasz
szabonagyur #19442 üzenetére
Ohh, már értem.
De mi van ha valaki Win7-et akar használni?
-
albgab
aktív tag
válasz
szabonagyur #19430 üzenetére
Kikapcsoltam.
-
albgab
aktív tag
válasz
szabonagyur #19428 üzenetére
Köszi. Közben nekem is meglett.
Csak nem akarja elindítani a windows 7 telepítőt.
-
szergej
tag
válasz
szabonagyur #19414 üzenetére
Okké, köszönöm !
Akkor fixen kap annyit amennyi a memória méret és a másik meghajtóra.. mondjuk az me le szokott kapcsolni ha nem használom. Na jó majd kitapasztalom, de kap mindenképp. Csak azt gondoltam elmegy a rendszer 1-2 gigával és a többi elég a többinek de akkor lehet 3at is bekajál a rendszer.
Köszönöm még 1x, szép napot ! -
szergej
tag
válasz
szabonagyur #19412 üzenetére
Hm. Hát jó de mindezt azért mert elolvastam a hogyan kíméljük az SSD-nket logout bejegyzést
..
Mert ott nagyon csúnya dolognak írták le a meghajtóra nézve.
És akkor végülis az a recept, hogy adjak neki kis pluszt ill. automatikusra ?
Win7 virtuális memória nélkül csak 4 giga felett ajánlatos ? .. ilyen jellegű fejlesztés azt hiszem nem lesz. -
havri1
félisten
válasz
szabonagyur #19375 üzenetére
Köszi, már nézem is.
Igen, most beszéltem a tulajjal, kint vették USA-ban. -
Spricccer
tag
válasz
szabonagyur #19334 üzenetére
ez olyan verzió amiben nincs hdmi csak vga...
próbáltam több monitorral és azokon is zöld...
-
tomic
addikt
válasz
szabonagyur #19277 üzenetére
Kismartonban tehát Eisenstadtban lakom. Sopronba ritkán, de átjárok. A beszerzése azért egyszerűbb nekem így mert ide postázzák. Magyarországról mire kipostázzák többe lenne sokkal. Plusz az utalás sem egyszerűbb.
-
Nyuszo01
tag
válasz
szabonagyur #19269 üzenetére
ugy volt a sorrend hogy chipset, hd4400 ezutan amd driver de az telepites kozben tolta ezt a net 4.5-ot azt jo sokaig is telepiti. Most tegyem ujra a drivert? Az amd drivert? En hiaba megyek fel az amd oldalara onnan nemtudom hogyan toltsek le ehhez a m5 szeriahoz drivert...
-
Nyuszo01
tag
válasz
szabonagyur #19267 üzenetére
Szia, innen toltottem le mindent, win7 64bit-est. lenovo
Ez i7-4510u 2.0g ebben van hd4400 eloszor ennek a driveret telepitettem, a chipset utan persze.
AMD Radeon R5 M230 ennek a driveret a hd4400 utan raktam fel.
4gb ram
sshd:1t+8g -
tomic
addikt
válasz
szabonagyur #19256 üzenetére
Okés köszi megvárom.
Azért ebay mert itt nálam egyszerűbb ezen beszerezni(nem vagyok otthon).
Találtam egy fórumot ahol angolul ugyan google fordítóval azt írja,hogy egy t5850 rakott bele.
A 10. hsz -
tomic
addikt
válasz
szabonagyur #19254 üzenetére
Szia!
Tudnál egy konkrét típust ajánlani? Milyen tokozásúak ezek?Melyiket lehet ezekbe belerakni,Vadászok hozzá ebay-en.
Az előbbi hsz-ben nem említettem miért is szeretnénk fejleszteni egy picit.
Ami nagyon zavaró a használata közben,hogy "órákat" kell várni míg megnyílik egy adott oldal,vagy megnyitok egy total commandert pl.Mire bekapcsol lemegy a nap. Minden lassú ahogy van.
Persze nem az asztali gépemet szeretném vele leutánozni de ne kelljen ennyit várni mindenre.
Így sem ajánlott az ssd? -
Lokids
addikt
válasz
szabonagyur #19232 üzenetére
Személyesen vettem át. Akkor nincs lehetőség elállásra?
A router 2 másik laptoppal tökéletesen működik. -
Benjoe69
csendes tag
válasz
szabonagyur #19199 üzenetére
Nem. Biosban beállítva az uefi a boothoz. USB boot engedélyezve. Bios utolsó részén a save előtt win8 64 bit bejelölve.
Bootoláskor villog a pendrive, kiírja, hogy checking media. Utánna a hibaüzenet: Efi network 0 ipv4. (28-d2-44-d2-54-cb)
Secure boot nincs bekapcsolva. -
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #19197 üzenetére
super edition
amúgy én látom persze, nem vagyok vak. a gép "nem látja" , legalábbis ezt írja
-
Benjoe69
csendes tag
válasz
szabonagyur #19194 üzenetére
OK!
-
Benjoe69
csendes tag
válasz
szabonagyur #19192 üzenetére
A fájlrendszert is hagyjam fat32-n? Vagy NTFS?
-
Benjoe69
csendes tag
válasz
szabonagyur #19190 üzenetére
1.
USB/DVD download tool
2:
WintoBootic.Nem hiszem, hogy az usb-vel lenne a hiba, mert ha benne hagyom egy másik gépben, és beállítom a bootolást usb-ről, akkor ott elindul.
-
Benjoe69
csendes tag
válasz
szabonagyur #19188 üzenetére
Hogy deríthetem ki?
A gyökérben volt valami efi kiterjesztés. -
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #19174 üzenetére
meglátom. hétvégén felrakok rá egy 32 bites 8.1-et.
mi az hogy driver nem kell rá ?
-
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #19172 üzenetére
-
doki026
tag
válasz
szabonagyur #19169 üzenetére
értem köszönöm a választ
-
Orionk
senior tag
válasz
szabonagyur #19157 üzenetére
Szia !
A Windows update hol érhető el ?
és
Mi vizsgálja akkor a Windows eredetiségét ?köszi szépen.
-
anonymus89
addikt
válasz
szabonagyur #19152 üzenetére
Csak nem tudtam, hogy minden K50AB szériában u.a. a dvd író van.
-
KTibxx
aktív tag
válasz
szabonagyur #19137 üzenetére
Köszönöm, hát ettől tartok
-
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #19093 üzenetére
egyik srác írta,hogy neki fullon ment az advanced warfare... de kiderült,hogy ő ezt elírta és a modern warfare-re gondolt.
én végig az advanced-ről beszéltem.
amúgy már túl vagyunk mindenen, szóval ennyi.
köszi a segítséget
-
AlBundy
aktív tag
válasz
szabonagyur #19070 üzenetére
Még egy kérdés,
Egy 7200-as fordulatú merevlemezt néztem ki. 5400-as fordulatú volt benne, 12"-os gép.
Nem fog melegedni?
-
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #19087 üzenetére
milyen mindenki ?
nem írtam,hogy mindenki
a lenovo topicba am. tisztázva lett. modern warfare, nem pedig advanced ^^
-
Járókeret
senior tag
válasz
szabonagyur #19085 üzenetére
oké
elhiszem.
viszont nem tom,hogy másnak hogy ment fullon az advanced warfare, mikor nekem lenullázva is 5 msp-ként szaggat. szerintem a proci kevés neki. a kártya még kihajtja de látszik,hogy a processzor szenved alatta.
system checken nézve a cpu-t kifogásolja csak.
-
AlBundy
aktív tag
válasz
szabonagyur #19070 üzenetére
Köszi, akkor sztem kiszedem és összehasonlítom a boltban, hogy mi a jó bele.
-
AlBundy
aktív tag
válasz
szabonagyur #19067 üzenetére
Szélesség, magasság, hossz paraméterek terén is? azt látom hogy több méretben léteznek notebook merevlemezek.
-
J.G.
csendes tag
válasz
szabonagyur #19056 üzenetére
Mert nem garis.
-
törölt tag
válasz
szabonagyur #19015 üzenetére
Akkor a HP oldalról telepítsem a drivert és gondolom az auto update-et lőjjem ki, mert lefrissiti a legújabbra.
-
@ftershOck
csendes tag
válasz
szabonagyur #18986 üzenetére
Köszi a választ, de sajnos nincs rajta már gari.
-
Rx
aktív tag
válasz
szabonagyur #18956 üzenetére
Köszi, ezt én is megtaláltam.
A hsz-em inkább amolyan elkeseredett volt, mivel felraktam a win7-et aztán vettem észre, hogy nincsenek a driverek a laptophoz mellékelve, majd megtaláltam az általad is linkelt oldalt...ma eshetek neki újból felrakni az oprendszert. :/
-
lagarto21
csendes tag
válasz
szabonagyur #18947 üzenetére
igen gyári
-
Gesta28
tag
válasz
szabonagyur #18929 üzenetére
Egy Asus EEE Pc-ben van benne vagyis egy netbookban. Szerintem is sok az 50 fok, de mintha ez HDD függő lenne úgy tudom. Ezért érdeklődöm hozzáértőktől
A merevlemezes topiknak örülnék, de nem találtam aktív topikot!
-
spammer
veterán
válasz
szabonagyur #18922 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
szabonagyur #18915 üzenetére
Akkor előre köszönöm a további segítségeket is!
/am. nagy jelentősége nincs is, ha a battery áll. romlik, mert nincs is használva mivel csak az említett célból van a gépbe/
HP noti topikba még választ nem kaptam.L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
szabonagyur #18913 üzenetére
Köszönöm válaszod!
Gyári HP szoftverről nem tudok /lehet megkérdem HP Support-ot/
Jó lenne, ha létezne megoldás erre a dologra, mert a battery nálam csak "szünetmentes táp" szerepét tölti be a notinal pl. (csak net és torrentre van használva, mert csendesebb mint egy PC és keveset fogyaszt)Gondolom azért ezzel kicsit "károsodik" a battery nem?
L
-
alexnowan
aktív tag
válasz
szabonagyur #18908 üzenetére
Újraindulgat....ennek se örültem még ennyire...
Nagyon köszönöm!!! Főleg a türelmet!
-
alexnowan
aktív tag
válasz
szabonagyur #18906 üzenetére
Mea culpa, mea maxima culpa...
Tényleg meghagytam egy 13,5 -ös "rendszer" partíciót...
Booooocsánat!!! -
alexnowan
aktív tag
válasz
szabonagyur #18903 üzenetére
Nincs ilyen kikapcsolási lehetőség...
"A kijelölt lemez MBR particiós táblát tartalmaz. Az EFI-alapú rendszerekben a Windows csak a GPT-lemezekre telepíthető."Ezt írja...
-
alexnowan
aktív tag
válasz
szabonagyur #18901 üzenetére
Köszönöm. Megpróbálom...ez kb a 8 dik kombináció lesz.
A win7 is ilyen macerás?
-
alexnowan
aktív tag
válasz
szabonagyur #18899 üzenetére
de alapból nem ez...és a rufus az alapbeállításokkal már felsült egyszer.
-
alexnowan
aktív tag
válasz
szabonagyur #18897 üzenetére
gpt partition scheme for uefi computer
aztán
ntfs
4096
a név számít?
-
alexnowan
aktív tag
válasz
szabonagyur #18894 üzenetére
törölni sikerült. de újat létrehozni nem.
hiba: 0xa7e9e6a0 -
alexnowan
aktív tag
válasz
szabonagyur #18894 üzenetére
uefi-ben van? ez nekem semmit nem mond...utoljára xp-t telepítettem..
-
alexnowan
aktív tag
válasz
szabonagyur #18892 üzenetére
windows 8.1 pro
a telepítés 8. képernyőjén ahol a particiót választanám, nincs lehetőség új létrehozásra a meglévők meg nem ntfs-ek.
Szűz asus x750.
Iso-ból usbre wintoboot-al készült.hiba 0x8004242d
-
Hegyirabló
veterán
válasz
szabonagyur #18841 üzenetére
Oké, köszi!
-
tutktuk
újonc
válasz
szabonagyur #18837 üzenetére
Én is szívesebben használom a sajátomat, de az a helyzet, hogy a cég többnapos kirucannásokra szokott küldeni elég gyakran és ilyenkor épp elég macerás egy laptopot cipelni hát még kettőt. Egy vinyó viszont simán elférne még a táskámban, ezért gondoltam erre, szóval a kérdés még mindig áll, lehet-e ebből valami gáz ha néha kicserélem?
-
Tim82
félisten
válasz
szabonagyur #18839 üzenetére
Ebben a topikban milyen kérdőívet?
-
Hegyirabló
veterán
válasz
szabonagyur #18837 üzenetére
Na de miért?
-
Rx
aktív tag
válasz
szabonagyur #18786 üzenetére
Megvolt.
VGA és HDMI kimeneten se adott képet... :/MurdR
Meló után meglesz majd a típusa is. A márkája Packard bell... -
Kbali
nagyúr
válasz
szabonagyur #18750 üzenetére
Csatlakozom Casolihoz: 3 napos elállás létezik, de csak és kizárólag hibás eszközre vonatkozik, ha azt személyesen vásároltad. Ebben az esetben sem elállás van, hanem cserekötelezettség. Esetleg keverheted a netes rendelés személyes átvételével, mert abban az esetben tényleg elállhatsz a vásárlástól 14 naptári napon belül, de a kereskedőnek 30 napja van visszaadni a pénzed.
Sajnos sokakban él - rosszul - a jogszabályi lehetőség. Az eredeti kérdező pedig tényleg megköszönheti a boltnak, hogy egyáltalán foglalkoztak vele, ha tényleg úgy vásárolta, hogy besétált, fizetett, hazament - hiába volt bontatlan minden. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szabonagyur #18770 üzenetére
Oké, köszi szépen a segítséget
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
szabonagyur #18768 üzenetére
értem, tehát akkor nyugodt szívvel hordhatom táskában is a nanoval, nem tépi, feszíti a portot? Mert tényleg ha baj akkor meg tdom oldani hogy ki-be veszem használat előtt/után..
u
Igen, bejáratódik majd egyszer, igaz a pendrivokkal nincs is bajom mert jobb hogy kicsit szorosabb nem lötyög, azokat ki tudom húzni mert van fogása meg tudom rendesen fogni de a nanonál más a helyzet.. -
válasz
Ez a törvény durván 15 éve megszűnt. Vagy te komolyan gondolod, veszel egy 5 milliós autót, következő nap meg visszaviszed, hogy mégsincs rá szükséged? Vicces lenne. Tudom, mert kereskedelemben dolgozom én is. Az Apple boltban teljesen törvényesen jártak el, ha meg nem netes rendelés volt, akkor a vásárló összeteheti a két kezét, hogy két héten belül visszakapja a pénzt. Tudniillik egyik bolt sem kölcsönző, hogy veszünk ott valamit, aztán következő nap meg csak úgy meggondoljuk magunkat. Utóbbi amit írsz is hülyeség, pénzben is vissza lehet adni a visszajárót, de ilyenkor a bolt bebukja a jutalékot, amit a bankkártya terminál üzemeltetőjének fizetnek. Mellesleg fél milliónál ez igen magas összeg.
A két hét meg azért két hét, mivel a vásárló megszivatja a boltot, akkor a boltos is hadd szivassa már az ügyfelet
Komolyra fordítva a szót, azért két hét a két hét, hogy a kedves vásárló háromszor is meggondolja így, hogy visszavigye a vásárolt terméket, vagy inkább használja.
-
TBMC
addikt
válasz
szabonagyur #18754 üzenetére
igy igaz
-
TBMC
addikt
válasz
koszonom a valaszokat!
Nos, az iment jottem az Andrassy istylebol, nagy nehezen sikerult visszacsinalniuk az egeszet. a gep ki se volt bontva, a folia is erintetlen a dobozon.
az uzletvezeto kozolte velem, hogy ok egyaltalan nem kotelesek visszavenni blabla, hosszabb huza vona utan vegul megis csak visszavette (allitja erre nincs torveny, s nem allhatok el a vasarlastol 3 napon belul, (szerinte ez butasag, es ilyen nincs)) aztan kozolte velem 15 munkanap mulva latom leghamarabb a szamlan ujra a penzt...
picit felvoltam haborodva az enyhe lekezelo stilusert, de a vegen aztan csak dulore jutottunk.
bar halkan megjegyeznem, eleg fura dolog, hogya z embertol egybol levonjak a penzt fizeteskor, de mikor ezt vissza kellene csinalni jo sok munkanapjukba telik...
-
TBMC
addikt
válasz
szabonagyur #18746 üzenetére
szinten ebben a csonakban fogok evezni akkor, hat remenykedek.
minden esetre mindenkepp megirom, mit sikerult intezni, hatha masnak is lesz hasonlo problemaja.
(kb 1ora mulva indulok) -
TBMC
addikt
válasz
szabonagyur #18744 üzenetére
igy igaz sajnos boven 4k folott volt.
ma beviszem akkor mindenkepp! -
TBMC
addikt
válasz
szabonagyur #18742 üzenetére
huu az fa**a
koszonom! tehat akkor hiaba 3napon belul vagyok semmi esely arra, hogy egybol visszakapjam a penzt, igaz?
-
Orionk
senior tag
válasz
szabonagyur #18732 üzenetére
Sajnos nincs. Nekem csak 1 laptopom van.
Majd az lesz szerintem, hogy egy 3ik ismerősömhöz kell elvinnem az asztali gép miat.
-
Orionk
senior tag
válasz
szabonagyur #18730 üzenetére
Gondolom, hogy akkor a külső háznak is sata csatlakozása kellene, hogy legyen. Nekem meg olyan épp nincs.
Ha a saját laptopomba teszem bele úgy, hogy a benne levő merevlemez helyére teszem, akkor lehet-e valami baja a laptopomnak, hogy akkor nem a megszokott merevlemezzel boot ol be, amin az addig megszokott oprendszer volt.
-
Orionk
senior tag
válasz
szabonagyur #18728 üzenetére
oké, köszi
Ha a saját laptopomba szeretném beletenni, akkor hogyan tudom úgy megoldani, hogy a laptopomban a saját merevlemeze benne maradjon ?
Tehát úgy marad a laptopom, ahogyan volt, csak valahogy pluszban rákötni még egyet ? -
Orionk
senior tag
válasz
szabonagyur #18726 üzenetére
Értem.
Akkor első dolgom az lenne, hogy ismerős laptopjából elkérjem a merevlemezt, hogy lássam, hogy milyen csatlakozója van, ugye ? és azután keresni olyan asztalit, aminek szintén olyan adatkábele van és táp kábele.
-
Orionk
senior tag
válasz
szabonagyur #18724 üzenetére
De a laptopnak kisebb merevlemeze van tudtommal.
Milyen csatlakozó kellene az adatnak és áramnak, hogy asztali gépbe tudjam tenni ?
köszi
-
Gzolo
senior tag
válasz
szabonagyur #18708 üzenetére
Hát ezaz, hogy a Lenovo B590-nek van egy kiszerelése 83-ért, 1005m-mel, 4gb-rammal és 500 gigás vinyóval, mint kiszemelt. Ide írtam, mert egyelőre a belbecsből keresem a megfelelőt, utána választom hozzá a külsőt és a márkát.
-
MurdR
veterán
válasz
szabonagyur #18654 üzenetére
Semmi köze nem volt a hszemnek a widihez.
-
NTonee
veterán
válasz
szabonagyur #18654 üzenetére
a wifi direct jóval hosszabb listával rendelkezik hardverek terén.
itt egy kereső, amiben ki lehet pipálni a wifi direct feltételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest