- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
támogató
tag
Sziasztok!
Telepítenem kellene egy elég régi Asus A3H tipusú gépet, viszont a gyártó oldalán nem működő driverek vannak hozzá és usb, alaplapi driver odafent nincs. Ha esetleg tudja valaki honnan szedhetőek le a működő progik vagy hol lehet eredeti lemezhez jutni kérem segítsen.
Köszi előre is!!! -
támogató
tag
Sziasztok!
Lenne egy életbevágó kérdésem ami nem tűr halasztást. Tehát vásároltam (de minek) egy laptopot, egy FujitsuSiemens 1705 tipusú(120 Gb vinyó,1024 Ram) készüléket. Hazavittem kibontás után win telepítés. Folyton hibaüzi, hibakaódok már a telepítés előtt. Tehát az XP sehogyan sem ment fel nekem erre a "remek" kis masinára. Akkor marad a gyári lemez, azaz a Linux. Persze egy cd-ről boot-oló verziót kaptam. Visszavittem, reklamáltam de azt mondták hogy ezt a gp-et Vista-val vagy Linux-al lehet üzemeltetni és nem támogat holmi XP-ket. Ha valakinek volt már ilyen problémája v. esetleg valamilyen úton módon tudja orvosolni az enyémet azt kérem segítsen. Küszi előre is.
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Dacia topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Formula-1
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- Dell E6420 laptop (14/i5-G2/4GB/320HDD) - Akku X
- Dell E5440 laptop (14/i3-G4/8GB/128SSD/Magyar/AkkuX)
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest