- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
skaccer
csendes tag
Hi
Mi a velemenyetek errol?Megeri?
Netezesre, filmezesre, jatekra hasznalnam.(neten)
http://www.ebay.co.uk/itm/330778875234
itt is lenne
kossz a valaszt -
skaccer
csendes tag
-
skaccer
csendes tag
nekem meg mindig a latitude d610es wirelessel van gondom tud valaki egy jo telepito progit hozza vagy valamit h mukodjon esetleg ujrarakni a osszes progit chipset ...?
meg friss a windows vagy valami
mar vagy 8 felet toltottem le hozza de nem mukszik
valaki otlet? -
skaccer
csendes tag
válasz
zdanee #22534 üzenetére
kossz a gyors valasyt na a batyamet mar megcsinaltam ay msi honlapjan syar van fent everest alapjan talaltam egy jot mar arrol irok
az enyem meg hat nem tom letoltottem hozza amit kell dell honlapjarol es feltelepitem meg minden de nem akar alindulni allitgattam mar mindent de nem tom pontosan h kell beallitani sytem a levedessel van baj h WAP WAP2 MEG a sajna annyira nem ertek hozza ezert nezegettem tuturialt stb denem tudtam beallitani dell 1470 wirelesskartya amugy mondjuk meg nem telepitettem fel addig ay everest Unknownak irta:S ja es egyszer mar mukodott csak ujrainditottam es aytan mar nem:S
eyt oldja meg valaki
ja es a sima kabeles net se mukszik hivatalos honlaprol van meg azt is jelzi h connectol csak net nincs:S -
skaccer
csendes tag
Csovi nekem van egy latitude d610es notim, a windows osszeomlott ujraraktam de nem muksyik rajta a net se a lan se a wlan semmi a dell oldalarol toltottem hozza a cuccokat persye mas geprol a wlan elvileg mukodne csak nem tudom beallitani neytem tuturialt is ugyanugy allitottam be es megse mukodott valaki esetleg tud segiteni?
meg persze van megegy problemam batyam msi m673as notijaval ott is a wirelessel van problemam elvileg everestben megneztem ralink rt2500as progi kell hozza oda meg nem talalok egy normal progit
ha valaki tud elore is kossz a segitseget -
skaccer
csendes tag
hello
valaki tudna linkelni egy mukodo wlan drivert msi m673x notira?(ami msi oldalon van nekem nem mukodik, telepiteni se kezdi....)
Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2/14"UHD(3840x2160)/i7Vpro-1185G7/48GB/512GB/Nvidia MX450(2GB DDR6)LTE,eSIM)
- Lenovo ThinkPad P14s/14 FHD(1920x1080)/i7-1165G7/32GB/512GB SSD/Nvidia T500(4GB GDDR6)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest