- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
BPFeri #24291 üzenetére
Köszi a válaszokat!
BPFeri:
Sajna nem. Rögtön a post után kaptam egy no internal hard disk hibaüzenetet.
Elöször azt hittem, hogy azért, mert nincs particionálva, de a win7 install sem látja.
Egyébként van hozzá szerelőkeret, de ez nem befolyásolja a csatlakozást, szabadon hagyja azt.keszo:
Igen, láttam már 2.5"-es sata noti hdd-t, de ez nem olyan. A lábak tök ott vannak a régi 40 gigáson, mint ezen az újon, csak nem a levegőben lógnak, hanem egy műanyag panel két oldalán vannak (erre írtam, hogy mint a sata esetén).hcsaba:
Én is erre gondoltam, de a tulaj azt mondta, hogy leellenőrizte ezt, és nem ez lesz a gond.Egyébként tesztelték a vinyót más gépben, és ott jó volt.
Szerintem a pontos típust leinfózom, és megnézem a Dell fórumát, hátha...Köszi még egyszer az ötleteket!
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Egy Dell notiba cserélnénk merevlemezt az egyik ismerősömnek. Az új pata csatolós, 160 GB-s Samu-nak ilyen csatlakozója van:
Tehát kis tüskék állnak ki belőle.A régi 40 gigás hdd-nél ugyan ilyen a pinek elhelyezkedése, de a tüskék nem a levegőben lógnak, hanem egy műanyag hordozón vannak két oldalt, mint pl a sata csatlakozónál.
A vinyó csere után sajna nem érzékeli a noti a belső hdd-t. Először a particionálás hiányára gyanakodtam, de a win 7 install sem látja.
Szerintetek mi lehet a baj?
Aktív témák
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen routert?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- Lenovo IdeaPad 5, 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB, M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest