- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Aktív témák
-
Szerintem vegyetek plusz 1 giga ramot (kb 8 ezer Ft) ennyi többlet kiadással nem fogtok tudni venni nagyobb gépet. Talán csak olyat amihez vannak XP-s meghajtó programok. De elöbb-utóbb úgyis lépni kell. (már nekem is konganak a vészharangok az öreg Uniwill gépem felett)
-
rudikiraly
csendes tag
hello
itt is mondom:
az ACER 5720z pont ugyanezt csinalja nalam is, meg egy masik sracnal is a forumrol. namost, en kiprobaltam XP-vel is, es ott is fenall ez a gond, szoval felejtsd el a RAM bovitest, olyan nincs, hogy egy filmet ne vigyen el egy dual-core-os, 1 gigas gep XP-n, megfelelo driverekkel. az en ezereves, asztali p4-esem 512 regi tipusu ram-mal ezrrel jatszik mindenfele fajta tomoritesu filmet.szoval ha meg lehet, inkabb vigyetek vissza.
-
Nem a géppel van a baj, hanem a Vista-val
A Vista gondol egyet és "optimalizálni" kezdi magát, vagy a lapozó file-okat b@szt@tja, vagy tömöríti a rég nem használt file-okat, vagy csak egyszrűen kotor a vincsin. Nem is lenne baj, ha az idióta Mikorszopsz elfelejtette volna már az ősrégi FIFO-t és a hdd művelet nem fogná le az egész operációs rendszert. Őrjítő, tud lenni, ha az embernek nincsen valami atomreaktor erős gépe.
Ha valakinek Celeronos vagy kis Centrinos gépe van, akkor 2 GB memóriát szoktam javasolni, és várni mindig 3-4 percet miután a gép beindult. Hihetelen, hogy bekapcsolás után mennyit tud még sz@rozni a Vista. Én mindig a Hibernálást, vagy a Készenlétet használom. Ezek sem tökéletesek, de gyorsabb mint komplett indítás. Csak estére kapcsolom ki a gépet a Leállítás-al.
Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Motoros topic
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Házimozi belépő szinten
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G15 G512LW - 15.6" FullHD 240Hz - i7-10750H - 16GB - 512GB SSD - Win11 - RTX 2070 8GB
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest