- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
-
-
válasz
joysefke #21449 üzenetére
Az a két "QM" jelzésű proci az 4 magos, ezért alacsonyabb az órajelük.
A Turbo Boost meg azt jelenti, h amikor elég, akkor 1 magot használ a gép, de azt magasabb órajelen "pörgeti", majd amikor már nem elég az egy mag, akkor kapcsolja be többit, és az órajel visszaesik a "normál" tartományba.
Ezzel (elémletileg) nagy mennyiségű energiát képes a gép megtakarítani.
Ez akkor lényeges, ha az akksiidő is számít.Ha az 1.66-os Core 2 Duo, amire utaltál, az a Fu-Si S7710-es notidban levő, akkor az egy T2300-as, ami nem csodálom, h nagyon lassú, mert az.
A T5ezres, T7ezres procik voltak abban az időben a "normál" sebességűek, a T2ezreseket inkább csak belépő szintűnek tekintsük.Itt van ez a CPU összehasonlítós lista:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.0.html
Ebben megnézheted a régi T2300, ill. az általad kinézett Core i-s procik hogy viszonyulnak egymáshoz.Azokra a feladatokra amiket felsoroltál szvsz a T4400/T4500-as gépek már jók, T6600 már nagyon jó, és az új generációs Core i3 legkisebb típusa is bőven elegendő.
És még 3-4 év múlva is az lesz.
Legyen a gépekben 4GB ram, esetleg ne 5400-es, hanem 7200-es fordulatszámú merevlemez, akkor nem lesz gond később sem.Ha van pénz, lehet nagyobb procit is venni, de elég az i5-ös is, még a kisebbik verzió is.
-
Kiss70
aktív tag
válasz
joysefke #21341 üzenetére
Üdv!
Csak hasonlítani tudok neked.
Egy hasonló karakterű noti a különbség annyi a kettő között hogy a másikra még fél év gari de csak 1Gb ram van benne.Én véleményem szerint 80.-90.- ezer közötti érték az ami optimális főleg hogy három éves is elmúlt a gép és igen ki lett használva.
Ez az én véleményem
Az árat innen vettem. [link]
Remélem tudtam segíteni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest