- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Aktív témák
-
ravail
senior tag
Azt nem tudom, hogy "miért" és azt sem hogy "mindegyikkel".
A formázás win7-nél azért nem elég, mert az Ms által használt védelem szerves része a nem az általad formázott (általában "C") rendszerpartíción, hanem az alap esetben nem látható 100 MB-os "Rendszer számára fenntartott" felületen elhelyezett rendszerállományok. Ezért nem elég a formázás, és ezért ajánlott legalább a 100MB-s és a rendszerpartició ("C") törlése. -
ravail
senior tag
Elsősorban a HDD-d sebességétől függ (De sok minden mástól is. Nehéz lenne megbecsülni.). Az lehet, hogy gorsabb lenne, ha a telepítés idejére át tudnád tenni más gépre az adatokat, még azzal az idővel is, ami a vissza másoláshoz kell. Persze, ha nem meg oldható, marad amit leírtam, meg a sok türelem!
Te el szoktad olvasni a PM-eket? -
ravail
senior tag
Akkor, a "Delete all partitions"-ig csinálhatod, amit írtam. E helyett, a Te jelenlegi "D"-en kívül (amit nem akarsz formázni), egyesével egyesével törölj minden particiót. Ha minden OK, akkor a HDD "elején" lesz egy particionálatlan terület, a másik fele megy a Te particionált és formázott, adatokkal teli, jelenlegi "D"-d. Így mennie kellene a telepítésnek. Ha nem így néz ki a HDD-d a telepítés előtt, ugyanezzel a programmal át is rendezheted ilyenné. De ekkor arra számítanod kell, hogy ez nem kis idő.
-
ravail
senior tag
Szia!
Jól értem, hogy egy teljesen üres HDD-re szeretnéd telepíteni a win7-et?
Ha igen, akkor töltsd le az ingyenes "EaseUS Partition Manager Home Edition"-t. Telepitsd föl egy másik gépre. Indítsd el. A felül a menüsorban "Tools"-ra kattintva csinálj egy tetszés szerinti boot eszközt (CD/DVD/USB pendrv). Utánna a laptopoddal, amire nem megy fel a win7, boot-olj be erről a boot eszközről. Az EaseUS automatikusan indul, és látod, mi van a HDD-n. Jobb klikk a meghajtóra ---> "Delete all partitions". Uánna szerintem fog menni a telepítés.
Csak az a kérdés, hogy a valószínűleg így törölt, rejtett partíció nem e a "gyári" win7 recovery particiója e? Ugyanis, ha az, akkor nem kellene törölni, hanem valamilyen billentyű parancs előhívja a helyreállítást, amivel teljesen újra rakhatod a vele vett win7-et.
Win7 el együtt vetted a notit? -
Gubu0101
veterán
Vagy max szét nézel kompatibilis procik után,nem e találsz hozzá erősebbet.Laptopot esetleg így lehet tuningolni,talán.
Ez is üzlet sajnos,ha erősebb,gyorsabb gépet akarsz vegyél új lapost.
Nem véletlenül nem lehet piszkálgatni ezeket,mert hülyeség lenne azt mondani,hogy a technika ennyire el van maradva,hogy laptopoknál ezek a dolgok nem lennének meg oldhatóak,meg csak hát pénz pénz pénz...Szép is lenne,1.7-es procit fel húzni 2.5 re
Én is csak annyit tudok saját notimal,hogy 2.0 es proci helyett bele teszek egy 2.2-est.
Ezzel kész is a tuning -
-
Bagira01
veterán
Az asztali gépek sandy bridge alapú cpu-it se lehet rendesen húzni(bus speed-et lehet 100 helyett 103 körülire állítani az meg lótúró) csak a K-s procikat azokat is a szorzó állítással. Mivel itt fix a szorzó így nem lehet húzni, a 970-nek magasabb a szorzója. A vga-t lehet húzni, de nem érdemes, mégis csak egy notiról van szó
Aktív témák
Hirdetés
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A5500 64GB 1TB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest