- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
Z86
őstag
válasz
Sandrew #25546 üzenetére
A WoW gondolom a World of Warcraft.
Eme táblázat szerint medium beállításokon elviszi a VGA. -
Z86
őstag
-
Z86
őstag
Itt írnak róla a VAIO Plus kibővített szolgáltatáscsomagok rész alatt.
-
Z86
őstag
Gondolom notebook VGA-ról van szó, annak elvileg ebben a listában szerepelnie kell.
-
Z86
őstag
-
Z86
őstag
válasz
bedohazi #25339 üzenetére
Általában azt szokták mondani, hogy első alkalommal ne merítéssel kezdjünk, hanem töltsük lehetőleg jó sokáig.
Nyugodtan hagyd benne a kábelt, nem kell kihúzni használat után.
Ha nem akkuról használod a gépet akkor azt akár ki is veheted, de így időnként ajánlott (pl. néhány hetente) lemeríteni majd feltölteni különben tönkremegy.
Ha pl. játszol és emiatt erősen melegszik a gép ez utóbbi még ajánlott is. -
Z86
őstag
válasz
karakpecze21 #25332 üzenetére
Szerintem a billentyűzet valamit rosszul érzékel, vagy valami érintkezési hiba lehet benne. Vigyétek el szervizbe.
-
Z86
őstag
válasz
Speed limit #25280 üzenetére
Ha nem vagy fenn interneten nem jelentkezik be.
Viszont gondolom a bejelentkezést valami külön program végzi, ami - hacsak nem a recovery partícióról telepítesz - nem lesz rajt a gépen az új win telepítése után.szerk: amúgy miért lenne gond ha bejelentkezne?
-
Z86
őstag
válasz
Switch333 #25170 üzenetére
Az igaz, itt találsz service manualt.
Az 55 fokos HDD nagyon durván hangzik. -
Z86
őstag
válasz
Stalker-2572 #25153 üzenetére
A port replikátor általában USB-ről működik, de azokon tudtommal max. 1 monitorkimenet szokott lenni. Az, hogy a VGA-d hány monitort képes meghajtani nem tudom, de kettőt valószínűleg igen.
-
Z86
őstag
válasz
Stalker-2572 #25150 üzenetére
Ilyesmik: [link]
Dokkoló csatlakozó csak üzleti gépeken van, a port replikátort pedig úgy tudom szintén csak adott típusú gépekre kötheted rá. -
Z86
őstag
válasz
Stalker-2572 #25148 üzenetére
Dokkoló (esetleg port replikátor) + a saját kivezetései
-
Z86
őstag
válasz
bedohazi #25063 üzenetére
A probookokról jókat hallani. Az anyagminőség rendben van, jól összerakott gépek. A garanciát nem írtad, ha 3 év akkor mindenképp remek vétel, ha csak 2 vagy 1 akkor nézz körbe, hátha van 3-mal is
A nagy felbontás és a matt kijelző abszolút előny, a méret hátrányos lehet, ha sokat hurcolászod.
A full HD filmekkel nem lesz gond, de a játékok terén inkább csak alacsony részletességre va esély.
Az integrált igp csak akkor aktiválódik, ha a gép támogatja a VGA-k kapcsolgatását, erről egy probook tulajt kellene megkérdezni, pl. itt. -
Z86
őstag
válasz
kist88 #25028 üzenetére
Lehet venni újonnan is (itt keress utána), de használtan olcsóbban kijössz.
-
Z86
őstag
A BIOS-t hagyd, az csak akkor kell ha probléma van a régivel.
Szerintem GPRS/UMTS nincs benne, az sem kell.
Tools and Utilities és Other: ezek nem tudom mik lehetnek, de az oldalon biztos van valami leírás róluk.Ezek:
Fujitsu Application Button Utility - LIFEBOOK Application Panel
Fujitsu Display Manager
Fujitsu Hotkey Utility
Fujitsu LCD color profile
Fujitsu Mobility Center add-on
Fujitsu Power Saving Utility
Fujitsu System Extension Utility
Fujitsu Wireless Selector
a fujitsu saját programjai a géphez. Ezeket és a többit (hardver driverek: (IP BC) On Board - MEI Audio Bluetooth Chipset Graphic LAN Memory Card Reader (on board) SATA System Device Touchpad WLAN) szerintem tedd fel. -
Z86
őstag
válasz
wiggen123 #24954 üzenetére
Ebben az árkategóriában ez a megszokott, a TN panel sajnos ennyit tud. Persze vannak ezek közt is jobbak, rosszabbak, de alapvetően ugyanazok a problémák velük.
Drágább gépekben előfordulnak jobb minőségű TN kijelzők, illetve néhány nagyon drága gépbe IPS panelt tesznek. -
Z86
őstag
válasz
IkszIpszilon #24883 üzenetére
Jól gondolod. Az i5-ben van néhány extra képesség, de alapvetően nem sokkal erősebb mint az i3 380. A két VGA is hasonló kategória, viszont esetükben kérdéses, hogy milyen memóriát kaptak és milyen órajeleken mennek. Alapesetben a radeon gyorsabb, de az iménti két szempont függvényében ez akár meg is fordulhat.
-
Z86
őstag
válasz
dim dim #24878 üzenetére
Csak tippeket tudok mondani.
Ehhez a powergear biztosan kell valami driver, azt feltetted? Ha nem, itt megtalálod
Esetleg próbálj meg alternatív megoldásokat, pl. ezt a programot, hátha tudod vele szabályozni a hűtést. -
Z86
őstag
válasz
kgergo23 #24871 üzenetére
Nálam 100 MB RAM-ot eszik ha csak simán el van indítva, ha meg van nyitva néhány rajz akkor felmegy 200-ra is, bár ez csak sima 2D. Viszont nekem a Win7 alapból elfogyaszt 1 GB-ot, szóval a sima futáshoz szerintem érdemes lenne bővíteni.
Azonban meg kell valljam nekem az a 10" kevésnek tűnik CAD-es alkalmazásokhoz(#24873) Lustig:
Valóban régebbi, de játékok alatt jóval erősebb. -
Z86
őstag
válasz
Kukcaman #24859 üzenetére
Szerintem a CL4, a Dell honlapján is azt írják.
-
Z86
őstag
válasz
Kukcaman #24850 üzenetére
Nincs mit!
A magasabb hőfok annak is lehet a következménye, hogy poros a belseje, kevésbé tudja lehűteni magát. Esetleg nézd meg az op.rendszer energiagazdálkodási beállításait, hogy lehet-e befolyásolni mennyire pörögjön tápról.
Az akksi nélküli használatból nem lehet gebasz, itthon én is úgy használom az enyémet. -
-
Z86
őstag
válasz
Morden24 #24822 üzenetére
De igen, csak azért írom, hogy ugyan olyat vegyél, hogy menjen a DC, illetve mert hivatalosan olyan kell bele. De egyébként vehetsz 1066 MHz-eset is, valószínűleg az is működni fog, legfeljebb nem dc-ben.
Egyébként ezt találtam a memóriádról: 2GB PC3-10600 CL9 8c 128x8 DDR3-1333 204p SODIMM [link] -
Z86
őstag
válasz
mgabor01 #24803 üzenetére
Kezd el tölteni, és mikor végzett még hagyd rajta néhány órát. Közben nem kell bekapcsolni.
A nikkelesekre vonatkozik a teljesen lemerít majd újra feltölt procedúra a kalibrálásnál, de ha lítiumos akksid van, azt soha ne merítsd le teljesen. Ha nagyon fűt a gép, vedd ki az akkut, mert a meleget nem szeretik. -
Z86
őstag
válasz
Chris_T #24800 üzenetére
Utánaolvasgatva propanolos tisztítást javasolnak egy helyen de nem tudom mennyire érdemes vele szórakozni, ha az optika vagy az elektronika valamelyik része ment tönkre benne, akkor az sem ér sokat. Az biztos, hogy valami extra finom anyaggal lehetne esetleg áttörölni.
-
Z86
őstag
válasz
scream #24683 üzenetére
Olvasd el ezt a beszélgetést, van benne néhány ötlet.
-
Z86
őstag
válasz
IkszIpszilon #24676 üzenetére
-
Z86
őstag
válasz
IkszIpszilon #24673 üzenetére
Igazad van, én az adatlapon kerestem a VGA-t, a feliratot nem is figyeltem.
A Milyen notebookot vegyek? vegyek topikban is feltehetnéd ezt a kérdést.
Minden esetre minőségben az inspiron gyengébb, fényes felületek és kijelző.
Az 5650 már egészen korrekt teljesítményű.
Ennyiért esetleg már kaphatnál pl. XPS L501x-et, vagy Lenovo y560-at. Szóval tudnál válogatni.
Matt kijelzősből meg valami HP probookot Radeon 4570-nel. -
Z86
őstag
válasz
BloodyEddie #24672 üzenetére
A visszaéléses gondolatokat inkább privátban küldöm, nehogy tippeket adjak bárkinek
-
Z86
őstag
válasz
IkszIpszilon #24670 üzenetére
Nem igazán.
A 3500-ban nem írnak külön VGA-t, ezért abban integrált intel van. Az i.. CPU-kban ilyen VGA van
A 3300-ban már kicsit erősebb, az ezt tudja
Ezen az oldalon találsz infókat a többi notebook VGA-ról is. -
Z86
őstag
válasz
BloodyEddie #24668 üzenetére
Gondolom olyan mint pl. a Dellnél vagy a HP-nál. Beírod az azonosítót a géped aljáról, ez meg kiadja hozzá a drivereket, meg hogy meddig él a garancia. Vagy valami ilyesmi. Próbáld ki
-
Z86
őstag
válasz
CaptainChaos #24650 üzenetére
Lejárt az idő
Ha biztosra akarsz menni, érdeklődd meg itt.
Úgy néz ki az is számít, hogy milyen típusú laptopban van, mert itt meg MXM-II-nek írják. -
Z86
őstag
válasz
CaptainChaos #24650 üzenetére
Ez egy felső kategóriás gép, ezekben cserélhető a VGA.
Szerintem MXM III-as, olyan mint ez [link], de ez nem biztos.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest