- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
válasz
Viktor0610 #35897 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a facebook app és xperia integration kavarhatott be mert tegnap épp azt raktam fel és ezután jelentkezett a hiba. Lehet lett valami olyasmi bejegyzés a kártyámon amit az okostelok nem tudnak lekezelni.
-
Pocok256
veterán
válasz
Viktor0610 #35895 üzenetére
Kipróbáltam másik okostelefonnal is (androiddal) ott is bootloopot okoz a kártyám viszont "buta" telefonokban nem.
-
Pocok256
veterán
Sziasztok ma reggel ahogy újraindítottam a telefonomat (st15i) azzal fogadott, hogy miután beírtam a pin kódot azonnal újraindult. Átraktam egy nokia butatelefonba és ott letiltottam a kód kérést. Visszarakva a saját telefonomba azt tapasztaltam, hogy most már bootloopol a telefon. Viszont kivéve a SIm kártyát teljesen normálisan működik sőt más sim kártyával is tökéletesen működik. Csak ez a telefon és ez a SIM kártya nem szeretik egymást. Pedig előtte már lassan 2 éve semmi bajuk nem volt. Mi lehet a probléma ?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kikristályosodik a Razr 60
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Facebook és Messenger
- Futás, futópályák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest