- Mobil flották
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szami777
addikt
Sziasztok,
Vettem egy Nokia 100 telefont , első naptól kezdve 1 nap alatt lemerült az aksi, holott készenléti időre 800 órát írtak. (ami persze túlzás, de 24 óra alatt teljesen lemerült 0 használat mellett), szervizbe beadtam (bolton keresztül) és most amikor visszakaptam, ugyanúgy 1, max 2 nap alatt lemerül az aksi 0 használat mellett. A dobozban, amikor átvettem a boltban szervizelés után, találtunk egy érdekes fecnit, amit se én, se a boltban dolgozó szakemberek nem értettek.
"Amennyiben továbbra is fennáll a merülési hiba, akkor forduljon mobilszolgáltatójához SIM-kártyájának megújításával kapcsolatban."
Létezik ilyen, hogy SIM miatt merül le 1 nap alatt a telefon?
( Ez a sim egy Nokia 3410-est is végig szolgált, szóval nem mai darab)
2 hétig volt nokia szervizben nem világos, hogy adhatják vissza úgy, hogy nem próbálják ki, mennyi idő alatt merül le.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Üdv, mivel a telefon topicja halott, gondoltam itt talán tudtok segíteni.
A telefon egy egy nokia 100-as lenne.
A telefon 2 hetes, de már az első nap is tapasztaltuk a következő hibát. Billentyűzár kioldásánál pin kódot kér. Ezzel nem is lenne nagy baj, de amíg billentyűzárba van, nem is lehet hívni a telefont. Így lényegében a telefon értelmét veszti. Opciókba megnéztem mindent és a biztonsági kód ki van kapcsolva. A pin kódot nem kapcsoltam ki, de azt csak bekapcsolásnál kéne kérnie. Sajnos a telefon nincsen nálam, mert nagyapámnak vettem, aki meg vidéken van. Esetleg van valakinek valami tippe, vagy vigyem inkább vissza. Előre is köszi.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest