- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
BenQhunria #141299 üzenetére
Ez alapból is keres fájlnév részletekre és elérési útra egyaránt, ha jól tudom, de ezt a menüben tudod állítani. A találatokat egyből listázza (aztán jobb klikk, ugrás a fájl helyére). Érdemes rászokni a trutyvadék beépített kereső helyett. Én Ctrl+Shift+F kombinációra húzom elő a system trayből, de van a mappákon jobbklikkes menüje is, ha rendesen telepíted. Érdemes kizárni a rendszermappákat a keresésből (beállítások).
-
AlyrArkhon
senior tag
válasz
BenQhunria #141299 üzenetére
van sok file, benne valahol középen a dátum. keressük ki a tizedik haviakat:
*10*.*
mennie kell a keresővel a sima intézőben is
ha szofisztikáltabb kell, pl alkönytárakkal, tartalmakkal, akkor én a TC-t szoktam elővenni
(Total Commander)
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest