- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali (fáradt gőzös) kérdések topikjában tegyétek fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Doky586 #141260 üzenetére
Én úgy látom (és most kicsit zavarba is gyüttem), hogy BD van, de DVD nincs... [link] ennek az okát nem tudom, német Amazonon látok még két darabot, az viszont megint necces, mert hazánkba nem szállítható... [link] Még utoljára szerintem tavaly néztem, hogy van Verbatim M-Disc DVD méretben is... azt hittem ez most is van még, de tévedtem.
De a lényeg... Nekem azt magyarázták, hogy adatmentés céljából csak és kizárólag single layert írjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Kedves Fórumozók!
Az alábbi téma IT szakmai jellegű kérdezz-felelek topik. Megkérünk benneteket, hogy a nem szakmai kérdéseket az Azonnali fáradtgőzös kérdések topikjában tegyétek fel.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest