- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
misirulez
senior tag
-
misirulez
senior tag
Sziasztok
hardverapro és facebook marketplacen kivul, hol érdemes hirdetni profi fotós cuccokat?
Üdv,
Misi -
misirulez
senior tag
válasz
randras_83 #29620 üzenetére
Rendben köszi a válaszokat, megvan
-
misirulez
senior tag
Tárcsa is oda van tekerve és a mód külön is ki lett választva.
Nem tudom igazából magyarul mi-minek felel meg.
24fps módban, shutter speed-et fixáltam 50-re, aperture 2.8-ra van állítva.
Ezután marad ISO és exposure. Vagy az egyiket vagy a másikat tudom állítani. Mindkettőt nem.
Viszont lehet, hogy amiről én azt hiszem, hogy EV-t magától állítja az igazából csak egy EV méter, ami -3 és +3 között mér. Sőt valószínű, mert most nézem, ha fény felé fordítom pluszba megy át. Akkor is kérdéses, hogy hogyan tudnám fixálni, vagy változtatni, vagy hogy auto iso-nál miért engedi, és fix iso-nál miért nem is reagál a gombra... Csináltam egy videót a screenről hátha így érthetőbb, lehet nem fogalmazok jól vagy keverem a fogalmakat. -
misirulez
senior tag
Nem fotós inkább videós kérdés, de jobb topikot nem találtam.
Friss G9 tulajként, csak ismerkedem a géppel.
M - videó módban, minden manual-on van, ha iso-t fixalom, akkor exposure gombra nem reagál, és látom hogy magától változik. Ha iso automatára teszem akkor viszont exposure gombra reagál és tudom változtatni.Hogyan tudom iso-t és exposure-t is fikszálni ?
-
misirulez
senior tag
Sziasztok!
Képet szeretnék csinálni a szobámból, úgy hogy a szoba beltartalma is látszódjon illetve a kilátás. De vagy a szoba sötét, vagy a háttér beég. Milyen beállításokat kéne használnom? (nem dslr, hanem milc gép)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest