- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgergi
veterán
válasz
SunBreeze #4157 üzenetére
Egyénként elég meredek lenne, ráadásul valószínűleg elcsúszna az egész, és jobb esetben ronda lenne, rosszabb esetben be se tudnád fejezni.
Egyébként ez a ragasztó hogy működik? Az egy dolog, hogy összeragasztja, de mi fog neki tartást adni?
#4158 mephi666: én csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a 2 oldalas ragasztó vajon meddig bírja, de így hogy üveg került elég, így biztos nem fog már leesni.
Az üveg egyébként matt ugye? mert nekem a puzzle-val az a bajom, hogy, ha kicsit oldalról jön a fény, akkor nagyon tükröződik. Ezt kiszűri az üveg? -
mephi666
nagyúr
válasz
SunBreeze #4157 üzenetére
arra a fehér kartonra ragasztottam, ami a földön van...
úgy csináltam, hogy először függőleges oszloponként pofára forgattam a tiszta padlón az egész puzzle-t... kb 10x10-es kockánként elég jól haladt
jól összeigazgattam és nekiestem a kétoldalú ragasztószalaggal, majd ráműtöttem a kartont... jól "rátapostam" és rajta is maradt rendesen... jól tudtuk szállítani is... de mivel a karton nem adott neki olyan jó tartást, a keretező tett még egy farostlemezt mögé... jó súlya lett kerettel/üveggel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Panasonic SA-HE70 AV erősítő
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged