Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz pckrizis #72655 üzenetére
Köszi! Pendrive nincs bedugva, már olyan régen használtam, hogy azt sem tudom hol van :-)
Érdekes, hogy ma meg gyorsan indult. Döglődhet valamelyik hdd? Ha mindig lassan fog indulni, akkor elkezdek kísérletezni azzal a módszerrel, amit ajánlottál, hogy lehúzom egyesével őket, aztán csak kiderül, hogy melyik a ludas.Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
eszgabor
aktív tag
Sziasztok,
Az az asztali gépemnél feltűnt, hogy bekapcsolás után a boot képernyő (ahol megjeleníti, hogy milyen hw van a gépben?) megjelenítéséig eltelő idő mostanában eléggé hosszú lett (korábban mondjuk 5 mp volt, most 20 mp), pedig nem változtattam sem Bios beállítást, sem hardver komponenseket nem adtam hozzá vagy vettem ki. Valami kezd vajon elfáradni az alaplapon és ettől lassabban jön meg valamelyik részről a visszajelzés, ami szükséges az induláshoz?
Az alaplap, proci és a RAM-ok 2011-ből valók, a táp, VGA, az SSD-k és HDD-k pár évesek. Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi okozza a lassulást?[ Szerkesztve ]
Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
-
eszgabor
aktív tag
Sziasztok,
Van egy ASUS F1A75-V pro alaplapom, aminek az usb portjaival van gondom.
Az asus oldalán levő drivereket telepítettem hozzá, de a csatolt képen látható kép fogad az eszközkezelőben.Az usb3-as csatlakozók ha jól értelmezem, akkor tudnák kezelni az usb2-es eszközöket (pl. pendrive), de nem teszik. (usb3-as eszközöm még nincs, így azzal nem tudom kipróbálni)
Szóval most elég kevés usb port van, ami működik, de többre lenne szükségem. (a ház elejére kivezetékelve 2db usb2-es port működik, 1db usb3-as nem, a ház hátulján a 4db usb3-as nem megy, csak 2db usb2.Mi lehet a gond? Hogyan tudom helyrehozni?
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!
Gábor
Van élet a Dokumentumok mappán kívül is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest