Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgabor
aktív tag
válasz
pckrizis #72655 üzenetére
Köszi! Pendrive nincs bedugva, már olyan régen használtam, hogy azt sem tudom hol van :-)
Érdekes, hogy ma meg gyorsan indult. Döglődhet valamelyik hdd? Ha mindig lassan fog indulni, akkor elkezdek kísérletezni azzal a módszerrel, amit ajánlottál, hogy lehúzom egyesével őket, aztán csak kiderül, hogy melyik a ludas. -
eszgabor
aktív tag
Sziasztok,
Az az asztali gépemnél feltűnt, hogy bekapcsolás után a boot képernyő (ahol megjeleníti, hogy milyen hw van a gépben?) megjelenítéséig eltelő idő mostanában eléggé hosszú lett (korábban mondjuk 5 mp volt, most 20 mp), pedig nem változtattam sem Bios beállítást, sem hardver komponenseket nem adtam hozzá vagy vettem ki. Valami kezd vajon elfáradni az alaplapon és ettől lassabban jön meg valamelyik részről a visszajelzés, ami szükséges az induláshoz?
Az alaplap, proci és a RAM-ok 2011-ből valók, a táp, VGA, az SSD-k és HDD-k pár évesek. Hogyan tudnám kideríteni, hogy mi okozza a lassulást? -
eszgabor
aktív tag
Sziasztok,
Van egy ASUS F1A75-V pro alaplapom, aminek az usb portjaival van gondom.
Az asus oldalán levő drivereket telepítettem hozzá, de a csatolt képen látható kép fogad az eszközkezelőben.Az usb3-as csatlakozók ha jól értelmezem, akkor tudnák kezelni az usb2-es eszközöket (pl. pendrive), de nem teszik. (usb3-as eszközöm még nincs, így azzal nem tudom kipróbálni)
Szóval most elég kevés usb port van, ami működik, de többre lenne szükségem. (a ház elejére kivezetékelve 2db usb2-es port működik, 1db usb3-as nem, a ház hátulján a 4db usb3-as nem megy, csak 2db usb2.Mi lehet a gond? Hogyan tudom helyrehozni?
Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest