- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz trialboj #70460 üzenetére
Tippre valamilyen meghajtót próbál detektálni, ami nincs jelen. Esteleg pre definiálva lett egy, és utána ki lett véve, vagy hasonló. Egy BIOS reset sokat segíthet. Utána a bill is aktív kell hogy legyen bekapcsoláskor. BIOS USB Legacy mode legyen ON/Enabled
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz jokeph #70302 üzenetére
Köszönöm Azért dupla ventivel van hangja, sajnos. Először azt hittem, a VGA (RTX2070) de nem.
Igazából próbáltam ezt az Asuite 3-at tegnap, de valamiért nem indult el. Nem az ASUS honlapjáról töltöttem le, ott ugyanis elsőre nem találtam meg. Jól el van dugva.
Na de most alaposabban szétnéztem, ás meg is lett . Köszönöm mégegyszer -
törölt tag
Hali
CPU ventiszabályozásra van valami elfogadott, és bevált app? Mit tudtok ajánlani?
Alaplap: Asus ROG STRIX X470-F Gaming
CPU: AMD Ryzen 7 2700X
CPU hűtő: Alpenföhn Brocken 3köszi előre is
-
törölt tag
Üdv
Nem tuti, hogy jó helyen járok. Asus Aura problémáim vannak. Történetesen, nem indul. A problémával találkoztam netszerte, de megoldással, sajnos nem.
Létezik megoldás, hogy kikapcsoljam a szüreti bált a gépembe, és valami konstans, ambiens színt beállítsak, vagy felejtős a téma?Köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- ASUS P8B WS Alaplap+Xeon E3-1240+16 gb ddr3+tuning hütő
- DDR4 2666-3200MHz laptop ramok - 8GB / 16GB