Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz DonThomasino #201 üzenetére
Egy ideig még kattogott miután lehúztam róla a betápot. Már bevittem iponba gariztatni. Remélem az alaplap megúszta.
ADATA HM550-es tápról van szó. Nincs másik amivel meg tudnám nézni.
A gép be sem kapcsol. Lekapcsolva a tápon lévő kapcsoló volt.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz DonThomasino #197 üzenetére
Közben haza értem. A táp tik-takkol ha benne van a tápkábel attól függetlenül, hogy ki van-e kapcsolva vagy sem.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Sziasztok. Tegnap szereltem össze egy Asrock Z68 Extreme3 Gen3-at egy i7-2600-al egy NZXT H2-be, a többi alkatrész az adatlapomon levők. Tegnap egész nap tökéletesen működött, halk volt és nem melegedett BF3 multi alatt sem. Reggel bekapcsoltam még munka előtt majd szabályosan leállítottam. Azóta nem hajlandó bekapcsolni. Még nem álltam neki a hibakeresèsnek mert csak párom van otthon. Szerinte "ketyegő" hangot ad a kikapcsolt gép. Szerintetek mi lehet a baj? Azért ide írtam mert haveromnak majdnem ugyanez a baja csak ő a Phenom alá tett Asrock lapot és ezen kívül csak a házunk azonos márkájú. Másra nem tudok gondolni csak a lapra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16GB DDR4 memória (RAM) modulok (több típus)
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- Gigabyte 4.gen i7-es félkonfig! fejlesztés miatt, eladó! FoxPost ON!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest