- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
Elvileg bios-ból is lehet szabályozni. Ha szoftvert használsz rá, akkor indulás után felülírja a a bios beállításait (ha jól van optimalizálva maga a program). Aztán van amikor fent van még pár oc szoft a usernek (Pl msi afterburner az AI suite mellett) és összeakad ami csak össze tud akadni. szerintem szoftveres lesz a gubanc vagy bios hiba. Utóbbi egy bios re-flash-el megoldható, ha nem maga a megírt bios a hibás.
(#57836) sz.istvánJutubon írd be a lapod pontos típusát, mellé hogy "bios update" és nézz meg pár videót. Ha az után sem sikerül, visszatérünk a lehetséges megoldásokra (Nem eltessékellek, csak ha lenne időm, pont ezeket a videókat nézném meg, hogy segíteni tudjak.)
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
-
tag
Szia!
Én pl az alaplap dobozán szoktam, vagy simán csak fa asztallapon, lényeg hogy ne vezesse az áramot, esetleg alá lehet rakni az alaplap antisztatikus zacskóját. Ruhadarabot az esetleges műszálak miatt én nem raknám alá.
meinmaurer22
Igen, tudja, ma már minden lapnál alap.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest