Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadorzó
tag
válasz syberia #68182 üzenetére
Chieftec. A gép napi használatban volt, hiba nélkül, aztán be akartam lépni a BIOS-ba, ami nem ment. Itt kezdődtek a gondok. Csak az a fura, h alaplap, memória csere után is ugyanaz a hiba, 2. indításnál. Elsőre úgy tűnt minden ok.
[ Szerkesztve ]
You can't see California without Marlon Brando's eyes
-
MrDerekas
addikt
válasz syberia #53573 üzenetére
Esetleg HDS-el egy felület tesztet ha csinálnál. Alaplap mellett a merevlemez is okozhat ilyet. (Fejegység/elektronika hiba vagy felület sérülés, de akár a vram hibája is generálhatja a jelenséget)
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
AXisBOLD
addikt
-
törölt tag
válasz syberia #53021 üzenetére
Csak sajnálatos módon ezen kívül semmit sem tudni a másik két elkoról*. A KZG sincs már gyártásban, de az adatlapja még mindig elérhető. Szóval 105 °C és ultra low ESR.
A fenti feltételeknek Panasonic kínálatban az FM-A és FR-A széria felel meg (bár ők csak super low ESR-nek nevezik, de lényegtelen). Az NHG náluk a létező legáltalánosabb kondenzátor, az 1000 uF-os élettartama ilyen körülmények között 1000 óra. Ha magasfrekvenciás helyen használod, akkor még ennél is jóval alacsonyabb. A KZG magas frekvencián is 2000 órás élettartamú.
A Yageo SY viszont már inkább megfelel a célnak, alacsony ESR-ű, nagyfrekvenciás működésre tervezett kondenzátor, 4000 órás élettartammal.
* - tipikus magyar elektronikai boltos hozzáállás: semmi specifikus elkot nem tudsz venni, azt adnak, ami éppen a kezükbe akad, mert azt tudták olcsón beszerezni.
-
PeL
addikt
válasz syberia #52936 üzenetére
Jó kis gép lett volna ez úgy 10-12 éve
Am még egy kérdés: Van egy cucc az eszközkezelőben ami nem települt. Utána néztem, gyaníthatóan az Intel Managament Engine Interface vagy mi a szösz. Valami 120MB a driver hozzá, de azt olvastam tök felesleges dolog mert csak valami remote acceshez kell leginkább. Kérdés hogy mit lehet erről tudni? Kell ez nekem vagy ki lehet kapcsolni valahogy teljesen hogy ne is legyen ott feladatkezelőben?
-
LanyUs
senior tag
válasz syberia #52860 üzenetére
Van papír, de a garról nincs információ rajta, csak az 1 éves általános szöveg, ami lehet nem is vonatkozik erre, mert csere. Majd megkérdezem őket ha esetleg gond van. De ne legyen, mert ez a 40 nap kemény türelmi idő, ráadásul a hiba megállapítása is sok energiám vitte el. Szal az alaplap hiba is az egyik legszivattyúbb Minden eszközt cseréltem mire kibukott a dolog.
MrDerekas köszönjük a segítséget. Ez egy érzékeny terület a gyártó-eladó-vásárlói láncban.
Ez netes szöveg:
"Bármilyen okból a hibás készülék helyett egy új készüléket adnak, újra indul-e a garanciaidő?
A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Ilyen esetekben a kötelező jótállási idő egy éves időtartama, illetőleg a szavatossági jogok gyakorlására nyitvaálló két (adott esetben három) éves határideje a kicserélés (az új termék átadásának) napjától újraindul a teljes termék vonatkozásában."
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
válasz syberia #52856 üzenetére
attol felek hogy a feleszu lehet hogy ugy tette vissza hogy par lab erintkezett a lapon es egyuttesen esetleg megsuthetik...nem merek beleugrani, pedig olcso lenne egyutt egy 3930k+16gb corsair-el...
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
fixer92
aktív tag
válasz syberia #21723 üzenetére
Minden ugyan az, újratelepítés után jött ez elő, a ramok alapon mennek 1,5V 1333mhz
Az alkatrészek hibátlanok, mert ha a legelején nem jön elő akár naphosszat is mehet gond nélkül...
Táp egy FSP Aurum 500...
Szerintem valami program miatt lesz, pedig alap indulásnál csak a vírusírtó, meg a tűzfal indul. (gyanítom hogy a 2 közül valamelyik)"Victory loves preparation!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest