Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
válasz Hegyirabló #26496 üzenetére
Én személyesen mentem be..gsm bolt..nemkicsi...nemmondunk nevet Mivel nemhozzáértő volt a személyzet..igy mikor kértem h elöttem dugja gépre a telót mert már az sem megy..megtette..eztán jött nagydarab barátunk..ott vakarózott..és mivel feltünt h én elnem tűnök egy hibátlan készülékkel cserélte
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Hegyirabló #26490 üzenetére
Reménykedem a többi leendő vásárlóval együtt h nem épp egy jónevű nagyon ismert cég lesz megint akiről ilyen a vélemény Nemörülnék neki ha a gépem 90%ba pont egy ilyen helyről lenne Vagyis remélem h a jelenlegi nemonnan van Ezért nemnyerek a lottón..mert sosem bízom az ősztöneimbe Vmiért az első megérzés pont ez volt Nab..meg
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Hegyirabló #26487 üzenetére
Lehet gariba visszacipelt...ám de "jónak" titulált termékek..amelyek..jobb esetbe áresésen mentek át.
Hozzáteszem EZ sem mentesíti őket h törött/hibás terméket adjanak 3. kézre...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz Hegyirabló #26482 üzenetére
Anno volt egy ilyesféle esetem..de még ősrégi msi lapba athlon xp-s időkbe
A lap túlfeszelte a procit..ugyh ment cserére...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz fail0verflow #26220 üzenetére
TaylorXIII: Oké persze Gondoltam ez természetes
fail0verflow: Előtte mindenképp hajlítsd vissza az elferdült érintkezőket!..tapétavágó "szike"...vagy hasonszörü megoldás javasolt...
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz TaylorXIII #26218 üzenetére
Jóhát ennyire mélyen nemakartam belemenni a megnevezésekbe
Nekem annyi elég volt h felhívjam a figyelmét h ügyes kézzel szinte bármi megoldható...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz fail0verflow #26214 üzenetére
A lényegi része a visszahajlítgatáson volt....ha sikeresen visszaállítottad a helyes elrendezésbe a tüskéket akkor mehet a próba...ha elindul akkor mind1 ok..ha nemakkor főhet az ember feje tovább....AM3-on még a proci tüskés
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz fail0verflow #26211 üzenetére
Ha tüskeelhajlás van azt nagyon óvatosba visszalehet terelgetni a helyes útra
CSak ügyes; remegésmentes kéz kell Mentettem már meg procit pl: Pont a jelenlegitAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz invasio #25658 üzenetére
Tudom..ez eddig is tiszta volt, csak mint írtam néhol külön kategória nyilt..és mindkettő socket úgyanolyan névvel van csak a lapok után volt ez a revizió szám.. Bluyoo kollega felvilágosított hogy valszeg a hibás usb 3.0ás vezérlést javították a lapok C2-es verziójában..tehát ezekbe már nemlesz gond.
-
Apollo_21
addikt
Üdv!
Kis képzavar ütötte fel a fejét...
Van az LGA1150..ez most az új intel..igen..de látom h már van Socket H3 nevezetű 1150es intel lap is..most akkor ez a fura elnevezésű lett az új 1150 amit reklámoztak h jönni fog és nemmegy bele a 1150es proci mert vmi mahinálás lesz rajta? Legtöbb lapnál..utánna is van írva..h C2...[ Szerkesztve ]
-
-
Apollo_21
addikt
válasz kelemen93 #25634 üzenetére
A lapnak is betudható..lehet vérszegény pár ficsörben..vagy épp ezzel nincs kibékülve...
Elég sok dolog lehet okozója...nálam ugyanilyen X3 720BE 4maggal jelenleg 3.7en, mondjuk feszt is megkéri 1.42V, de nem melegszik annyira mint gondoltam..ennél feljebb nemment brutál feszelve sem...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz prtvlogan #25317 üzenetére
Nemtudom mennyi és milyen memóval rendelkezel..s melyik slot "hibás"; ha azt vesszük figyelembe h esetleg nemtudnak adni csere db-ot vagy ilyesmi..akkor megpróbálkoznék..cserélni vkivel 2x4gb memóra..és ezzel levan tudva...de csakis akkor HA! a garis lehetőséggel akadályba ütköznél.....tehát aztmondom mivel garis..illene ezen az úton elindulni elsőkörben vele...
-
Apollo_21
addikt
válasz Walter_White #25227 üzenetére
Azt félrenézted!
1.165től 1.8V-ig a memóid pedig 1.5ösek.. 1,165V nem egyelő 1.65el..!!!
Semmi baj Tévedni mindig lehet[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Thronks.90 #25004 üzenetére
Próbáltad A másik gép tápját a tiedre kötni és úgy be a vtx?
Csak 1 ötlet..de nemlehet h karcsú a te tápod?
jaja kósza 5let volt csak..esetleg többségébe bevállik azért[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz energy4ever #24996 üzenetére
Leírásában 3x rendszert ír...sztem ott a határ neki.
Ha jól olvastam ki akkor 3 esetén az első x16 a másik kettő x8 on menne.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz AxBattler #24935 üzenetére
Sztem fm1 és 2 között sincs ilyen variálási lehetőség
Hátja régen tejbe-vajba fürösztöttek
De nincs gond! Lassan mindenhol feltünnek az FM2+os lapok, és mehet bele a Richland ha a boldog tulaj úgykívánja, sztem ezzel sincs gond Ezis elégjó előrelépés...[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz zeusz55 #24779 üzenetére
Ment egy privát, egy lehetséges jelölt megadásával
Talán megéri a boltis megoldás..de elötte én azért ránéznék arra a kártyára a fehér slotba illik...tudásra nemlesz sok..ide nem linkeltem mert hírdetés..de talán neked hasznos...olvasd a privit[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz KiSSuE #24668 üzenetére
A halvány hozzászólás azért mert ez alaplapos topic ÉS off-topicba tettük..így is felhívva a figyelmet h nem ez a topic fő profilja..a kiemeltebb ideillő írásokat így könnyebb megkülönböztetni ezektől
SSD elvileg a gyorsabb program elérést célozza meg..ha jól vettem le....de ha az adattárolás a cél akkor HDD.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz kristof123 #24665 üzenetére
Ha sokpénzem lesz, fölösen..persze
Ruházom az SSD-t De elég horribilis..ha a "tárhely" részét veszem figyelembe egy mezei HDD-vel szembesítvén...és 128asnál kisebb nem is kell Használtan nemmernék venniAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz kristof123 #24643 üzenetére
Kár a minőségért.. De a lényege átjött Jóféle!
-
Apollo_21
addikt
válasz kristof123 #24633 üzenetére
összerakod...minden bekötés nélkül hamég nemtörtént meg...csak a ház+lap+proci/hűtés..ha nem kotyog/lötyög/mozog..tehát fix az egész...akkor maradhat úgy...szvsz
-
Apollo_21
addikt
válasz mirci18 #24523 üzenetére
Sztem csak a pc100as..
Memory Type: SD
Memory Speed: PC100
Chipset:
Memory Type: NON-ECC Non-Registered
Memory Slot(s): 4
Max. Memory Per System: 1024MB (1GB)
Max. Memory Per Slot: 256MB
Dual Channel Memory Support: Not Support
Tri-Channel Memory Support:
Install Memory in Pairs: Not require to install in pairsNemtudom h ilyen régebbi lapnál is érvényben van-e az a dolog hogy ha gyorsabbat dobsz bele..visszaveszi a pc100órajelére amit bír is a lap...
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz maxxenergie #24512 üzenetére
ajajajja..fogom)
Tehát..nincs hozzá proci..másik..? anélkül szerintem nemigazán lehet rajta segíteni.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz maxxenergie #24510 üzenetére
2 félét sorol fel...még nem böngésztem át a lapot amire elküld..de lehet h a c2 verziód van....a Rev K.0-ásra írja h jó a bios...
Semmi érdemleges..csak egy GY.I.K lapra küld..de ott nincs felsorolva ez a hibajelenség...
Esetleg a 0311re érdemes egy próbát tenni mint BIOS frissítés...
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz energy4ever #24122 üzenetére
Tegnap vki írta h a molexes a vga-nak ad +kakaót..mégsem?
Ahamm Jó tudni Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz AsusBoy #24070 üzenetére
Sajnálom, de csak az elöbb leírtakkal tudok szzolgálni..nálam a szerződésbe is benne van..hogy oké h x/x sebességü..de ha esetleg nem hozná a maxot..semmi aggódás mert x-1 amit garantálnak...tehát 120as upc-m volt múlt hónapig..mondták h jó..de csak 50et garantálunk...ha jön koxon akkor lehet 120...
Tehát én ellennék azzal a 0.4el...esetleg egy telefont eleresztenék ha ennyire zavar h ha tehetik nézzenek rá a hálózatra h nincs-e vmi ami lassulásra adhat okot...Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz AsusBoy #24066 üzenetére
Legjobb tudásom szerint amit megadnak h x megás..azt osztjuk 8 al..tehát megkapjuk h neked "elvileg 0.625el kellene töltened..namost a speedtest.net képeden 0.41 van..ami sztem elég "jónak" mondható..mivel mint más szolgáltató..ők sem garantálják állandóra a max sávszélt..a pinged meg elég magas..azis bekeverhet..
-
Apollo_21
addikt
válasz gabo9201 #23381 üzenetére
Mondjuk én megkockáztatnám a 960T-t de azis marha ritka
Vagy vegyen egy x3at bele..azzal sem lehet nagyon mellényúlni..és azt tuti h elviszi..és kapható is..
ilyen x3 720at vagy vmi hasonlót...kraft bőven lesz benne.[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Ha nagyon felakarod tornázni ebben a lapban a procit akkor..a max amire én cserélném az egy
Phenom II x4 955 C3..az még volt 95W-os darab is..azt támogatja az F6H bios..vagy vmi ilyesmi.
De a 95W-os az NEM Black editon..tehát nem szorzózár mentes...nem mókolható![ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz Ruszki #22766 üzenetére
Köszi!
Bár én voltam a h..e..mert hibásan jelöltem meg a típust..ez nem a sima m2n-e sli wifi deluxe...hanem az m2n32 sli/wireless edition-nak van már írva a weblapon....és annak már nincs benne a supportjában., bocsánat a félrevezetésért
De köszönöm hogy foglalkoztál vele!Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
ÜDv!
Marha egyszerü de számomra fontos kérdés ütötte fel a fejét
Cpu supportnál nincs fent..de elképzelhető hogy egy m2n-e wifi deluxe-ba elindul egy 965ös phenom II?
Vagy esélytelen a próbálkozás?
Illetve ugyanez fordítva.."Elvileg" am2+ os A64 4200+ elindul-e egy msi 790Fx-gd 70benAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz CoolBoy323 #22138 üzenetére
Akkor passz..lanos bővitökártyának..én a hálókártyát ritkán hallom
Nemtudom, esetleg a wake-up on lan kábel? X..egy tanult kollega majd elígazít.
Remélem megoldódik.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz CoolBoy323 #22131 üzenetére
Áháá..na ez a CNR Network Riser? Addig okés h a legalsó slotba való....
-
Apollo_21
addikt
válasz pelenka35 #21949 üzenetére
Tudom hogy nem oldja meg az integrált lan-os problémát...de lehet "meghülyült" esetleg nincs lehetőséged pci-os hálókari betevésére és annak a tesztelésére? én jobb híján így oldottam meg amikor egyikpercről a másikra elment az alaplapi...mai napig nemtudom mi okozta.
-
Apollo_21
addikt
válasz Stadion2 #21944 üzenetére
Ez melyik gép? csak h pontosabban tudjunk választ adni? a 8383XL?
Esetleg a ramokat próbáltad cserélgetni? kivenni az "elvileg" jó modult és az elsőslotba betenni azt amit nem ismer fel h mit csinál vele? Bios reset..bár ha nemvolt hardver változás kétlem h megoldaná, de próbának jólehet.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz BomiBoogie #21882 üzenetére
Gondolom ilyen..xp szerkesztősdivel átvariált Xp lehet, milyen programokat szoktam használni cimű fabrikálás..ésakkor már azonnal felmennek az adott külső kis segédprogik..amik meg nemkellenek kivannak véve. Elsőkorbe erre gondolnék.
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz baboss #20366 üzenetére
Ez NEM jó megoldás..és csak ideig óráig müködik..nálam a 8800gts (G80) kb 2hétre élesztette újra...de csak saját felelösségre!! és NEM alkatrész pótlásra Majd jön egy szaki aki forraszt oda egy odaillő darabot.ami pár forintból kijön, ha eddig nem tette majd jelenkezik Türelem
-
Apollo_21
addikt
válasz katt777 #20244 üzenetére
Igazából a Vga-ra megy nagyrészt..és talán az alá eső kis részére a lapnak..számításba kellene venni h hol van a mérési pont a lapon..mert ezt nemtudom
A vga feletti rész megoldott mert egy genesis hűti a vizszintes részére tett ventivel a lap felé... a függöleges része meg a belső oldalról tolja a bordára amelyet a másik oldali ventivel szívja ki a házból a meleget...
Venti zaj a HAF esetébe csak a gyári hátsó házventit mondanám hangosnak.(kukáztam is, megoldja a genesis 3. ventije)a többi nekem elenyésző...Vga hűtés elnyomja 2200as fix fordulatonAmikor passzív karim volt csak egy halk kis susogást lehetett hallani, persze a proci hütésen sem volt tavaly 1venti sem
Felsőventis rész inkább csak úgy ottvan..sztem nemsok szerepe...tesztelgettem anno 2féle pasztázást több beállítást tuningot...minden félét..semmi érdemleges különbség nemvolt, minden játék lefutott 2-3x egy beállítással h hitelesebb legyen de 1-2fokos le föl ingadozás volt..örültem az elején h jajdejó hűvösebb 3fokkal..majd a kövi ugyanolyan tesztnél kitalálta h jó most akkor melegebb 4el
Pasztában sajnos én nemhiszek..Arctic-okban főképp...most egy IC esentials arany van-..ugyanazt hozza pedig rosszabb a hőátadó értéke....remélem jól fogalmaztam
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
válasz katt777 #20233 üzenetére
Erről a venti elhelyezésről, felokosítanál ha megkérlek? HAF922-öm van és a felsö 20as gyári kifele sziv elöl a 20as befele fúj..olyan 600as fordulatúak....a vinyók 31-33 és 35fokok szoktak lenni.
Itt is segíthet vmicskét ha kifele tolná? a lapom egyébként cirka 38fokos most.Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
válasz Vegitaa #19177 üzenetére
Jó..igen...bele a régi cpu már ha van..aztán hajrá 7388v15ös bios mert onnantól támogatja..
Az enyém is támogatja a 1090T- is..igen..csak a legutsó bios..és valami harmatgyenge bios frissités után lehetett a core unlockot is aktiválni rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Hali, olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy egy crosshair III as alaplap egyiknapról másikra bedobta a szunyát...semmire nemreagál a ROG logó világít..és csókolom...mit érdemes vele kezdeni? boltba be és csókolom tessék megcsinálni? vagy egyéb 5let?
-
Apollo_21
addikt
.
-
Apollo_21
addikt
Ha egy alaplap memória támogatásánál..nincs felsorolva az épp általam preferált márkájú RAM,sehol nincs bővebb leírás h esetleg támogatná ezt a típust....a mostani lapomnál sem volt írva..ezért reménykedem a dolog sikerében itt is
Tudom..beleteszem megtudom De esetleg vki? OCZ ről lenne szó OCZ3BE1600C8LV2G[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
-
Apollo_21
addikt
Nem kekeckednék:d túl vagyok rajta..úgye volt ez a kis "vita" most ismét.egy másik egyén kérdésnél a válasz h .próbáld ki proci nélkül ugyis jó:d de én azért kaptam az ívet h ez b..ság.. ezekért vagyok pipa..olykor
-
-
Apollo_21
addikt
válasz spista222 #12007 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos..nincs hozzá meg a kis lcd-s izé...sem a könyve, de megnézem a weblapról letöltött manualba hátha.....ami még tetézi a bajt, az hogy egyiknap semmi baj aztán másnap reggelre kakukk...és a bennelévő cuccok azóta is üzemelnek egy új lappal...ház;táp; minden volt már cserélve....külsérelmi nyom mondjuk lehetne..nagyon bosszant h nincs..vagy csak nemvettem észre
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
A Pontos típus egy Asus Crosshair III ROG volna Hibajelensége...nemindul be de a ráintegrált "reset gomb" és a "ROG" LED világít.....
Remélem valaki bíztatóan hat a leírtakra vhogyAsus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz ravail #12000 üzenetére
Jó!
Nézd Eltúloztam a dolgot..ezt sajnálom..és bocsánat így utólagossan..nem ez a hangnem illet volna ide.
Csak túlságosan féltettem a dolgaim..nos kipróbáltam tegnap..sajnos a ROG logós izé világításán és az alaplapra integrált reset gomb led-jén kívül sajnos semmi másra nemképes
Mégegyszer bocsánat!Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
Apollo_21
addikt
válasz ravail #11985 üzenetére
Mivel..ezis hibás és vagy 3454x meglett már kérdezve...de 600.jára se sikerült senkinek se válaszolnia értelmesen..csak így h mi a f..akarsz vele..hozzáállással..mind1..is, egyébként meg az a célja hogy mivel ugyanugy nemindul....és nemtudom mitöl mivel nem a sajátom volt..ezért nemtettem volna bele a cuccaimat..de megtörtént mert felidegel h 10ből 5re nemjön normális válasz...és nemindul..ez lett a vége..
-
Apollo_21
addikt
válasz ravail #11982 üzenetére
köszönöm a nemistudom..talán szarkazmusos választ ..vagy paranoia. ( az elöbb kb egy PONT megegyező hibajelenségre adtál választ reméltem mivel ez 99%osan meegyezik vele erre is jön...).2hete senki sem képes egy NEM-et vagy IGEN-t irni erre a kérdésre..de persze a forraszd ki a kondid cimü kérdések meg a 2343443 tipusú dióda tönkrement nemtudom mit tegyek vele kérdésekre azonnal jön a megtisztelő válasz h igen..ez elég egyszerü azokhoz képest..gondoltam nem nehéz leirni h járható út-e..remélem segítőkész a fórum de hétröl hétre látom h vmiért nemfogadja be a kérdéseimet és páran ugyvélik a nemtudom bazmeg az egyszerübb mint segíteni..
[ Szerkesztve ]
-
Apollo_21
addikt
Üdv!
Ma szerváltam egy HD5450-est a kérdés arra vonatkozna hogy hol tudom kikapcsolni azt a funkciót ami használat függöen változtatja az órajelét stb?
-
Apollo_21
addikt
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem...mégpedig alaplap javítással kapcsolatban,
van itthon egy ASUS Crosshair III-as ROG alaplapom, aminél a ROG embléma világít..de más egyéb semmiféle mód nem kel életre..csak világítanak az alaplapon lévő bekapcs gomb ledek stb-k....tudnátok ajánlani vkit PH-ról vagy vmi megbízható boltot ahol érdemes próbálkozni hogy mi lett a baja?Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest