- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- iPhone topik
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janeszgol #24 üzenetére
Szerintem meg az unalmas, hogy a gyártók megszokták, hogy oda nyomják az árakat, ahova szeretnék, mert az emberek ha más nem, hitelre úgyis vesznek telefont, mindegy mekkora az összeg, csak meglegyen az épp trendi szutyok a zsebben. Ha már itt tartunk, az értelmes vásárlói magatartás az lenne, hogy nem adunk meg bármennyi összeget egy konzumer termékért, csak hogy ne kelljen bohóckodni valami szarral, amit kp-ra vehetünk, ugye. Nem a hitellel van a baj önmagában, ha nem lenne egyértelmű. Ez nem villanyautó, meg lakás, ami tényleg egy olyan összeg, hogy a hazai lakosság relatíve kis hányada tudja csak zsebből kifizetni. Ezekre a célokra hitelt felvenni szükséges rossz, nem nagyon van más út a legtöbb átlagember előtt, sőt, a fiatal örül, ha egyáltalán kap. Viszont ezek csak csöves telefonok, amik 2 év múlva nem érnek egy zacskó szotyit sem, ezekért kár felvenni bármennyit is, de még ha nullás, akkor is elgondolkodtató, mert az adataiddal mindenképp fizetsz, és kábé elég egyszer csúszni a befizetéssel, máris oda a nulla THM. Nem vagyok kitömve pénzzel, de eddig valahogy megbírtam oldani saját zsebből is, ha nem megy, akkor meg leszarom, választok olcsóbbat. Ott az Open. Imádnám, meg is tudmám magamnak indokolni, és kicsengetni az árát, de nem teszem. Pedig jó eséllyel nem kéne szárazzsömlét enni se, szemben azokkal a kollégákkal, akik a fizetésüket az S24 törlesztőjére, streamingre, meg a reggeli két doboz hellre kúrják el, aztán nyűglődnek a mamahotelben. Egyszerű az indok: szopjanak lovat a 700 ezres árakkal. Lesz ez majd egyszer olcsóbb is. Ha meg nem, az se tragédia. Béke veletek, bocs, ha valaki tyúkszemére léptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 4
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Robotporszívók
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest