- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HantekDSO
tag
válasz
Dragon3000 #31 üzenetére
OK, de ha egyszer az adott játékhoz NINCS profil??? Akkor marad a manual tuning!
-
HantekDSO
tag
válasz
Dragon3000 #29 üzenetére
Mivel az Nvidia az általam játszott játékhoz nem biztosít profilt, így nem igazán érdekelnek a profiljaik. Sok órámba telt, míg megtaláltam az ideális beállításokat - de csak egyszer kellett megtennem és mindaddig, míg az Nvidia bele nem piszkál, gyönyörűen működik.
-
tasiadam
veterán
válasz
E.Kaufmann #4 üzenetére
Egy kivaghato kupont, amit a legkozelebbi monitor vasarlasnal bevalthatsz
-
HantekDSO
tag
válasz
Dragon3000 #21 üzenetére
???? Le vagyok maradva, ezek szerint! Az optimalizálást úgy oldottam meg, hogy józan paraszti ésszel gondolkodva beállítottam egy sémát, majd kipróbálások során hangoltam ezt. (Igaz, én még abból a korosztályból származom, akik nem a celebek alapján alakítottak ki "saját" véleményt és nem zsebszámológépet használtak a 2+2 megoldásához...
-
Pikari
veterán
Nincs szükségem control panelre, sem pedig semmilyen kiegészítő szolgáltatásra, amelyet az nvidia nyújt.
Adjanak nekem egy olyan kiherélt drivert, amelyben implementálják a szabvány apikat, de nem tud semmit mást. Minimális a mérete, és minimális a fájlok száma, egy darab inf van benne, meg a szükséges dll és sys fájlok, maximum egy txt a verzió kiderítése céljából.
Sajnálom, hogy a kérdőívben ilyen opció nem szerepelt, de én ezzel lennék leginkább elégedett.
-
ultrasound
tag
Ez is olyan nemzeti inzultációs véleménykutatás kategória?
-
Gondolom ez arra jó, hogy majd az új szériánál mondhassák:
A felhasználók döntöttek: 97% NEM a zárcsökkentésre!
-
h-yle
addikt
Azért ez nem egy belsős elégedettségi felmérés. Itt ELVILEG arról van szó, hogy részükről megvan a prio lista, amit követnek, és van X funkció ami mivel legacy ennek a listának a legalján van.
Azt szeretnék megtudni, mit toljanak egyel feljebb very low-ból low-ra, mert szerintük egyik se fontos, de ha a usernek kell akkor végülis miért ne. Én mondjuk nem töltöm ki mert pont annyira érdekelnek ezek a feature-ök mint az nvidia-t de az ötletet tök jónak partom PM és PR szempontból, már ha tényleg kezdenek is vele valamit, de ez ugye a többi prio-n múlik. -
GreatL
őstag
Kérdőívezés... pakolják át az egészet.
-
-
ricsip
addikt
Ha valaki látott már hülye multit belülről (gy.k. ott dolgozott), tudja hogy ezek a kérdőívek soha semmilyen érdemi és főleg nem pozitív változást nem hoznak. Az összegyűjtött eredményeket meg fogják szűrni, kidobják mindet ami kicsit is negatív, csak a pozitivakat tartják majd meg, és megveregetik a saját vállukat milyen fasza és népszerű terméket hoztak össze. Talán még lesz belőle kamu hamisított eredmény prezentáció is. Az pedig h. a vásárlóik mit gondolnak ténylegesen az nvidia app-ról, az nvidia felsővezetését kurvára semmenyire nem érdekli. Jensenhuang és az igazgatótanács tagjai szarnak mindannyiónk fejére a föld legmagasabb pontjának tetejéről lefelé.
Én évente 4x töltögetem a kötelezően kitöltendő belsős kérdőívet a saját munkaadómról. Mindenki egyedileg azonosítható személyes linket kap a szavazáshoz. Elvileg "anonim", mert külső cég szerverén fut a form, aztán ők az eredményeket csak összesítve küldik vissza a melóhelyemnek. Na, itt nem szabad semmi őszintét leírni kritika gyanánt. Csak 4-est/5-öst szabad adni minden kérdésre, különben kollektív büntetést kap a komplett csapat. Mert csapatszinten már visszakövethető, honnan jött a kritika. Utána 3-6 hónap extra szemléletformáló büntető foglalkozásokon kell résztvenni. Nem, nem északkóreának dolgozok, hanem idehaza.
Szóval így töltögessétek ezt, az nvidia semmivel nem különb cég, mint a fentebbi kitalált (
) példában szereplő.
-
-
HantekDSO
tag
válasz
Acélfarkas #9 üzenetére
Köszönöm!
Remélem ők is így gondolják!
-
HantekDSO
tag
Pontosan ezt írtam én is le nekik! (Legalábbis ilyesmit akartam - remélem nem lőttem nagyon mellé!
"I would like to continue to set it up and use it offline - please allow me to not have to identify myself with my account number and my mother's name, as well as my identity card number, in order to set my FPS limit to 144 HZ! I would also like to ask that the contents of the entire C:/Users/username directory not be downloaded when I log in.Thanks!" -
Bounti
aktív tag
Nekem az a funkció kellene, hogy offline is lehessen használni. Majd én eldöntöm, hogy akarom-e az online funkciókat.
-
És akkor ilyenek után:
A.: Honnan tudja az Nvidia azt az emailem amit nem is adtam meg neki?
B.: Pár bot-google-account gondolom már belekerüt a kérdőívbe -
E.Kaufmann
veterán
Kitöltöttem. Lehet nyerni?
Amúgy jó lenne, ha nem kellene ilyen vezérlő app, csak simán jó lenne a driver. Azért alapértelmezetten feltételezhetné, hogy inkább játszani és dolgozni szeretnének az emberek, nem diavetítést nézni. Hacsak nem jön képbe Márk, a Bencs Márk. -
Hellwhatever
aktív tag
Osztva.
-
FLATRONW
őstag
Kitöltve.
-
HantekDSO
tag
Már ki is töltöttem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Windows Insider Program
- Okos Otthon / Smart Home
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen TV-t vegyek?
- Léghűtés topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest